Britney Spears se pregateste de un nou album

Britney Spears se pregateste de un nou albumNu vi se pare ca Britney Spears a cam disparut din lumina reflectoarelor de ceva timp? Ultimul sau album, Femme Fatale, a aparut in anul 2011. Nu se stie din ce motiv, dar pe Britney nu prea am mai vazut-o „in actiune”. Cu toate acestea, Spears nu se lasa, asa ca de data aceasta a revenit pe piata cu un nou album si cu un single care beneficiaza si de un videoclip. Work B***h se numeste single-ul, iar Britney Jean va fi numele albumului care se va lansa pe data de 3 decembrie.

Stati linistiti, nu este nicio aluzie la Michael Jackson, Jean fiind cel de-al doilea nume al lui Britney. „Este un album personal, toata familia imi spune Britney Jean, este un fel de alint si am vrut sa impartasesc asta si cu fanii mei”, a declarat Britney.

Deocamdata nu cunoastem foarte multe detalii, insa stim ca Will.I.Am este producatorul acestui album. Cat despre single, acesta o reprezinta in totalitate pe Britney. Ne-ar placea sa o revedem pe Britney in forma maxima si sa ne recucereasca prin muzica sa.

 

Text: Ruxandra Raica