„Buna, ce mai zici?”, intreaba Ruby si Dorian Popa

„Buna, ce mai zici?” ne-au intrebat aseara incantatorii Ruby si Dorian Popa, protagonistii celui mai tare single, abia „scos din cuptor”, si gazdele uneia dintre cele mai tari petreceri mondene ale toamnei. Alaturi de artisti de renume, prieteni, familie si fani, si echipa Tonica TV a acceptat invitatia lansata de Ruby si Dorian.

„Este o piesa mai trista, dar cu un mesaj puternic si important, dragostea. Este pur si simplu o piesa sincera”, a declarat Ruby.

„Piesa asta este bucatica din sufletul meu. Este o piesa sensibila si profunda si imi doresc ca publicul sa simta exact ce ne-am dorit noi sa transmitem”, a declarat Dorian Popa.

„Buna, ce mai zici?” este compusa si produsa de catre Shift, David Ciente, Loredana Cavasdan, What’s Up si Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat de catre Dan Petcan.

Cine a venit cu ideea acestui single?

Ruby: Managerul meu, Oxi, a venit cu ideea acestui single si apoi s-a implicat si Shift, deci asa a iesit aceasta piesa minunata, de care suntem foarte mandri. Ne consideram foarte norocosi, ei ne-au produs piesa, e drept ca noi nu am depus foarte mult efort la realizarea ei, insa noi am muncit foarte mult la clip.Care este tema clipului?

Dorian: Este vorba despre un cuplu care se desparte, in urma unei relatii distructive, iar fata, respectiv Ruby, pleaca de acasa la Paris sa taie lacatul pe care cei doi l-au legat, cand se iubeau pe podul indragostitilor.

In ce masura va regasiti in aceasta piesa?

Ruby: Nu ne regasim, din fericire, noi avem niste relatii foarte fericite. Piesa este despre ceva care este pe cale sa se destrame si nu e cazul si la noi, din fericire.

Cum au decurs filmarile?

Ruby: Cel mai tare m-am distrat la Disneyland. Si la filmari a fost foarte distractiv, pentru ca am mers desculta pe strazile Parisului, imbracata doar cu o rochie rosie, si toata Franta mi-a facut poze. Stii vorba aia cu „ce nu a vazut Parisul”? In ziua aceea, Parisul a vazut tot la mine pentru ca am avut o rochita care si-a tot facut de cap. A fost tare amuzant, m-am intalnit cu o gramada de romani si m-am simtit ca acasa. Am filmat 3 zile in Paris.

Dorian: Si eu pot spune ca m-am simtit excelent la filmari datorita locatiei pe care Dan Petcan si echipa au ales-o. Mi-a placut foarte mult ce am avut eu de filmat pentru ca implica si cateva stari emotionale ce trebuiau jucate si asta a fost o provocare pentru mine. Sunt foarte incantat de ce a iesit si sper din suflet sa va placa si voua, cel putin atat cat ne place si noua.

www.bunasuntruby.ro

Ce te-a determinat sa-ti faci blog si ce vom citi pe blogul tau?

Ruby: Sunt foarte entuziasmata si, in acelasi timp, foarte emotionata pentru ca imi lansez acest blog, ceea ce reprezinta o chestie noua pentru mine si sper sa iasa bine. In cadrul acestei platforme veti putea gasi vrute si nevrute despre mine, dar si chestii distractive, premii, noutati, concursuri si cam tot ce face parte din viata mea. Prin acest blog, imi doresc sa ma apropii mai mult de cei care imi urmaresc munca si sa le ofer ocazia sa ma cunoasca mai bine.

Text: Alexandra Lupu