Idei de cadouri pentru mămicile care nasc prima dată

cadouri

La noi, obiceiul atunci când o femeie naște pentru prima dată, este să mergi în vizită cu cadouri pentru bebeluș. Nu ar trebui totuși să neglijăm nici proaspăta mămică, pentru că, în entuziasmul de a vedea nou-născutul, toată lumea se concentrează pe acesta.

După ce a trecut însă printr-o experiență nu tocmai ușoară, cu siguranță merită să fie răsfățată la rândul ei. Prin urmare, dacă ai o prietenă sau pe cineva în familie care a născut recent sau va naște în curând, ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri care te va ajuta să te inspiri.Idei practice

Un bebeluș vine la pachet cu o mulțime de nopți nedormite, așa că un espressor i-ar fi cu siguranță de folos. O cafea bună îi va face dimineața mai plăcută după o noapte grea.

După naștere, viața unei femei se schimbă foarte mult. Zilele în care mergea la job, vacanțele și ieșirile cu prietenii sunt înlocuite, în special în primele luni, cu perioade foarte mari de stat în casă pentru a avea grijă de cel mic. Prin urmare, niște pijamale confortabile îi vor fi de mare ajutor. Dacă te decizi să-i faci un astfel de cadou, alege o pijama din materiale cât mai fine, naturale, cu un model deosebit. Își va petrece mult timp îmbrăcată în ele, deci trebuie să arate bine.

Pentru momentele în care vrea să tragă un pui de somn rapid alături de cel mic sau să se cuibărească pe canapea în fața televizorului, i-ar fi de folos o pătură moale în care să se învelească,  nu-i așa? Alege o pătură pufoasă sau, dacă bugetul îți permite să faci un cadou mai costisitor, orientează-te către o pătură din cașmir.

În perioada sarcinii, dar și după ce nasc, femeile trebuie să se ferească de diverse substanțe chimice toxice care se găsesc în alimente sau în produsele de îngrijire, pentru că aceastea pot afecta copilul. Prin urmare, i-ar fi de ajutor niște produse cosmetice naturale. O cremă de față, un unt de corp, un ser și chiar un scrub, în funcție de nevoile sale.

 

Cadouri inedite

Câteva ședințe de pilates îi vor prinde foarte bine unei proaspete mămici, pentru a-și întări zona pelvină și abdomenul inferior. Este un cadou inedit, însă cu siguranță foarte util.

Dacă este pasionată de zodii și crede în influența planetelor asupra destinului, o vei surprinde plăcut cu un pandativ cu zodia bebelușului sau cu harta natală a celui mic.

Pentru mămicile care au fetițe, un cadou foarte draguț poate fi să le iei rochii sau tricouri la fel. Există magazine care oferă astfel de variante simpatice, iar ea va fi cu siguranță încântată să se asorteze cu cea mică când ies la plimbare.

Probabil știi că borsetele sunt în tendințe acum, pentru că le-ai văzut deja peste tot prin magazine, dar și purtate de multe  dintre vedete. Ei bine, ce-ai zice de o borsetă încăpătoare în care mămica să poată pune șervețelele bebelușului sau alte lucruri care să-i  fie la îndemână? Pe lângă faptul că este foarte cool, este și un cadou util. O să îți mulțumească atunci când este cu bebelușul în brațe și trebuie să-l șteargă rapid, dar și când va primi complimente pentru că este o mămică fashion.

Pentru că orice părinte vrea să păstreze cât mai multe amintiri cu bebelușii lor, știm deja că proaspetele mămici îi fotografiază pe cei mici cu orice ocazie. Pentru poze cu adevărat speciale, îi poți face cadou un aparat foto Polaroid.

Sau îi poți oferi 7 cărticele, pe segmente de vârstă, de la 0-3 luni, până la 15 ani, cu informații certificate de medici de specialitate.

Spor la shopping!