Cămașa de damă: cum să creezi un look excelent cu această piesă

cămașa de damă

Clasică și indispensabilă din garderoba oricărei femei cu stil, cămașa de damă este o piesă nemuritoare a vestimentației feminine din toate timpurile.

Indiferent de ocazie, cămașa de damă se poate integra cu usurință în outfit-ul unei zile de lucru, unei petreceri mai sofisticate sau chiar al unei simple plimbări prin parc. 

Este atât de versatilă încât ne permite să construim look-uri cu diferite compoziții, cum ar fi suprapunerea mai multor piese atunci când vremea este rece sau integrarea accesoriilor specifice anotimpului cald pentru zilele însorite de vara.

Cămășile mai largi sunt sinonime cu confortul și se combină foarte bine cu blugii sau cu pantalonii în stil skinny, care sunt bine modelați pe corp. 

Dacă porți un toc înalt cu această piesă vei reuși să pui accentul pe senzualitate, iar pentru a rămâne în linie cu un vibe casual și confortabil poți combina cămașa ta de damă cu mocasini sau încălțăminte sport.

Iată câteva sfaturi despre cum poți crea look-uri minunate cu această piesă vestimentară:

#1. Cămașă cu pantaloni

Această este o combinație sigură și utilizată pe scară largă. Dacă îți dorești să evadezi puțin din aspectul tipic, poți crea un outfit mult mai casual folosind o pereche de blugi boyfriend cu decupaje.

Poți alege perechea de pantaloni care să se asorteze cu o cămașă de damă în funcție de forma corpului tău. În cazul unor umeri largi poți folosi pantaloni cu imprimeu colorat și o cămașă simplă, astfel încât atenția să se îndrepte spre șolduri.

În cazul în care forma corpului este cea de clepsidră, poți purta o pereche de pantaloni cu talie înalta, pentru alungirea siluetei.

#2. Cămașă cu pantaloni scurți

Combinația perfectă a verii, este ideală alături de o pereche de sandale gladiator sau încălțăminte sport pentru un look casual.

Dacă vrei totuși un mix pentru momente mai formale, poți folosi pantaloni scurți de stofă, combinați cu încălțăminte Oxford.

În cazul unei ocazii mai relaxate precum o ieșire la film, poți abuza de combinația de pantaloni scurți de blugi și chiar o cămașă din denim, aspect care favorizează o silueta mai subțire.

#3. Cămașă cu fustă

Folosește această combinație pentru aproape orice ocazie! Trebuie doar să alegi modelul de fustă potrivit pentru evenimentul vizat.

Pentru a construi un aspect formal, poți alege țesături nobile, cum ar fi o fustă tip creion de mătase și poți îmbunătăți apoi look-ul cu accesorii, precum cerceii supradimensionați și tocul pătrat.

Dacă ocazia este una casual, o fustă ceva mai scurtă se va potrivi alături de o cămașă de damă oversized.

Acum, după ce ai parcurs sfaturile pentru crearea outfit-urilor cu ajutorul aceastei minunate piese, este timpul să alegi cămașa potrivită pentru ține. Pe www.condra.ro găsești o gamă largă de cămăși de damă în diverse stiluri, de la clasicele cămăși albe până la cămășile în imprimeuri complexe și modele care mai de care mai surprinzătoare!