Cand se lanseaza in Romania filmul in care Alexandra Dinu joaca alaturi de Antonio Banderas si Adrien Brody

Filmul „Capcana Mortala/Bullet Head”, in care actrita Alexandra Dinu detine rolul principal feminin si joaca alaturi de celebrii Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas, va avea premiera in Statele Unite vineri, 8 decembrie.

Pelicula reprezinta debutul la Hollywood al vedetei din Romania, dupa mai bine de zece ani de activitate profesionala in lumea filmului italian, timp in care a avut roluri in productii de succes in industria cinematografica italiana, precum Capri, L’Isola, Rosso San Valentino ori La Farfalla Granata.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei „Capcana mortala/Bullet Head”, in care joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas. Pelicula, regizata de Paul Solet si produsa de Millennium Films, va avea premiera mondiala in Statele Unite, vineri, 8 decembrie.

Despre colaborarea cu Adrien Brody, Alexandra Dinu declara:„Adrien este un suflet frumos, o persoana speciala. Mi-a placut la nivel uman foarte mult. Il admiram ca si actor inainte de a juca impreuna, insa m-am bucurat sa-l descopar ca om. E profund, un artist in adevaratul sens al cuvantului”.

Deoarece trateaza o poveste de dragoste, in scenariul filmului este inclusa si o scena de sarut intre cei doi. „Am avut timp sa discutam, sa vorbim despre rol, chiar sa ne cunoastem cu cateva zile inainte, iar pe set totul a decurs foarte bine”, mentioneaza actrita.America, o noua etapa in viata Alexandrei si a fiului ei

Intr-un interviu recent, Alexandra a povestit pentru prima data despre decizia de a se muta in Statele Unite.

„Cautam, intr-un mod sau altul, o renastere. Acest lucru se intampla dupa o perioada foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise doua operatii pe inima, timp in care i-am acordat toata atentia. Au fost doi ani in care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regasit foarte obosita si confuza. Oricum, eu am fost intodeauna adepta schimbarilor si orice schimbare este o evolutie pentru mine. Nu am plecat in America in cautarea rolului vietii. Acesta poate veni de oriunde acum pentru ca nu mai exista granite in cinematografie. America este, pur si simplu, doar o noua etapa din viata mea”, a declarat Alexandra Dinu.

Filmul „Capcana Mortala/ Bullet Head” va avea premiera in cinematografele din Romania in data de 5 Ianuarie.

Text: Oana Baltoc