Candice Swanepoel spune ca frumusetea nu e de ajuns pentru a reusi in viata

Candice Swanepoel spune ca frumusetea nu e de ajuns pentru a reusi in viataSupermodelul Candice Swanepoel spune ca frumusetea nu este de ajuns pentru a reusi in cariera de model. Ingerasul Victoria’s Secret de origine sud-africana si una dintre preferatele unor designeri si case de moda precum Chanel, Jean Paul Gaultier sau Donna Karan spune ca modelele trebuie sa constientizeze faptul ca, pentru a-si garanta longevitatea, este nevoie sa se implice si in alte domenii, precum acela al afacerilor.

“Unele dintre cele mai inteligente femei de afaceri pe care le cunosc sunt modele. Sunt atatea femei frumoase in jurul nostru incat este nevoie de mai mult de atat. Este vorba, intr-adevar, despre a fi inteligenta si a te orienta catre o afacere”, a spus Candice.

Si are dreptate. Modele precum Miranda Kerr, Naomi Campbell, Cindy Crawford sau Kate Moss reprezinta un exemplu in acest sens. Ele se pot mandri cu afaceri in domeniul produselor de infrumusetare, francize de televiziune etc. Si un exemplu de succes ar fi chiar Kathy Ireland ce a aparut pe coperta Sports Illustrated si care acum are o companie ce valoreaza peste 2 miliarde de dolari.

 

Text: Ruxandra Raica