Cântăreața Billie Eilish a lansat primul parfum

 

Billie Eilish se alătură și ea domeniului frumuseții cu un parfum iconic.  Primul parfum al superstarului, Eilish, este disponibil deja pentru doritoare. „Am vrut să se simtă ca o îmbrățișare caldă. Este un parfum pe care l-am urmărit de ani la rândul”, spune Billie. “Este mirosul meu preferat din lume.” Apa de parfum formată din note de vanilie, cu condimente soft, cacao, lemn și mosc care rotunjește buchetul cu chihlimbar.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

Billie Eilish, care are sinestezie, a declarat pentru o publicație că a fost întotdeauna atrasă de mirosurile de culoarea chihlimbarului. (Sinestezia este abilitatea de a experimenta unul dintre simțuri prin cellelalte. În acest caz, Eilish poate mirosi literalmente culori. Parfumul ei de debut joacă pe această temă cu includerea de mandarine, fructe de pădure roșii, cacao și, desigur vanilie. . „Este pur și simplu foarte confortabil și senzual ”, mai spunea cântăreața.Mirosurile creează amintiri

Artista în vârstă de 19 ani spune că a fost întotdeauna atrasă de mirosuri și de impactul pe care acestea îl pot avea asupra amintirilor. „Parfumul a fost întotdeauna o parte atât de importantă din viața și existența mea de când îmi amintesc și a fost un vis să creez acest parfum și să-mi aduc ideile la viață”, a scris pe Instagram. “Acesta a fost unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le-am făcut vreodată. Abia aștept să fie al tău atât de curând!”

Sticla, un bust metalic superb, arată mai mult ca o sculptură decât o sticlă convențională de parfum. Acesta a fost inspirat din zonele preferate ale lui Billie din corpul uman: clavicula, gâtul și spatele.

În plus, parfumul este vegan (ca și Eilish însăși), făcut din ingrediente sustenabile. Totuși, există o limită de o singură sticlă per client.

Iulia Mirică

Foto: instagram, google images