Carcasă de telefon sau poșetă stylish?

Uită de mini-genți, noul accesoriu indispensabil este funcțional. Împerechează funcționalitatea cu o poșetă subțire, elegantă, cu curea lungă, concepută pentru a ține cel mai esențial accesoriu: telefonul mobil. Bloggerul de modă Jessica Wang: „Nu este nimic mai eliberator decât să port o geantă mică și ușoară pentru bărbați. Îmi place că poți avea telefonul mobil la îndemână atunci când fac comisioane. Telefon, act de identitate și un card de credit, iar cele mai multe dintre acestea sunt deja accesibile pe telefonul tău. „

Carcasele pentru telefonul mobil sunt destinate atât femeii în mișcare, cât și fetei din oraș, potrivindu-se aproape exclusiv cu telefonul, cheile și câteva carduri. Sunt „piese pentru a face declarații pe care le puteți găsi în diverse texturi, culori și imprimeuri, împodobite cu lanțuri de toate dimensiunile [și] vor accentua orice ținută”, spune Wang.

Iată cele mai stylish carcase de telefon

februarie 15th, 2021 by Mirica Iulia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate