Carla’s Dreams lanseaza videoclipul piesei „Te rog”

Carla’s Dreams lanseaza videoclipul piesei „Te rog”Stim deja ca orice single care poarta semnatura Carla’s Dreams devine hit. Zilele acestea, Carla’s Dreams a lansat videoclipul celei mai recente piese care se numeste „Te rog”, o piesa compusa impreuna cu Alex Cotoi, Marcel Botezan si Sebastian Barac. Videoclipul de care beneficiaza piesa a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, regizor secund Matei Dima si DoP George Secrieru si Bogdan Daragiu.

In videoclip apare si Inna

Surpriza videoclipului este Inna, ea fiind si vocea care se aude pe bridge-ul piesei. Nonconformistii Carla’s Dreams ne-au obisnuit deja cu melodiile lor pline de mesaje, acesta fiind unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania. Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pentru piesa „P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil, precum si a featuringului cu Loredana Groza pentru „Lumea ta”. Cu identitatea nedezvaluita, mereu cu fata acoperita, mesaje puternice transmise prin piese, cei de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scena la fiecare concert pe care il sustin. Puteti viziona videoclipul piesei „Te rog” aici: https://www.youtube.com/watch?v=4eS6Bu1yDvk&feature=share.

Text: Ruxandra Dumitrescu

octombrie 29th, 2015 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate