Carmen Emanuela Popa si-a lansat colectia „Baby green”

decupat_11728730_587060751435449_4943177770207600825_oCarmen Emanuela Popa este un designer roman care s-a remarcat pe podiumurile internationale si in revistele de fashion din Europa. Prima sa colectie intitulata „Baby green” este, de fapt, o transformare a hainelor copilariei. Conceptul evenimentului s-a bazat pe „anti-gravity poem”, o tema foarte originala care a captat atentia invitatilor.Autografe plastice

Fiind o fire foarte deschisa si noncoformista, Carmen a oferit celor aflati la evenimentul de lansare si o mica demonstratie live, dar totodata originala. O puteti face si voi acasa. Este vorba despre colorantul alimentar ce poate infrumuseta hainele intr-un mod inedit.

Fie ca te folosesti de buline sau fluturasi, un tricou alb va deveni unic dupa ce il vei picta in stilul propriu. Ideea a fost primita foarte bine de catre toti cei prezenti, s-au gasit chiar si curajosi care au acceptat propunerea designerului de a le picta hainele chiar in cadrul evenimentului.

Colectii inspirate

Materiale diverse, de la cele fine la cele dure in nuante de bordeaux, culori tari de vara, kaki sau nude-uri, dar si rochite feminine perfecte pentru o zi in oras sau un picnic elegant au fost admirate de catre fashion bloggeri, dar si de catre alti designeri sau vedete invitate la aceasta lansare.

Fiind foarte cald, la mare cautare a fost inghetata cu menta si piersici, un adevarat deliciu. Si ca la orice lansare, nu putea lipsi Prosecco.

Un eveniment complet care a avut de toate, dar in special haine frumoase pe care am pus ochii si pe care mi-ar placea sa le port atat pe scena, cat si la evenimente.

Text: Andreea Maria Varlan