Carmen Grebenişan are COVID-19

Cunoscutul influencer, Carmen Grebenişan, în vârstă de 28 de ani, a confirmat ieri, pe Social Media, că ea şi iubitul ei au COVID-19.

Concurenta din Asia Express spune că ştia că are coronavirusul de mai bine de o săptămână, însă simptomele au început să apară abia acum două, trei zile. Durerile de cap și senzația de temperatură au trimis-o pe influenceriță să se testeze.

„Update pe situație: mi-a dispărut gustul total, azi dimineață. Până acum resimțeam gust, pentru că puteam să simt miros doar cu nara stângă. Acum, nimic, s-a dus de tot. Asta ar fi ziua a opta de infectare. În primele zile n-a fost așa. Mai simt o dificultate de respirație în piept, ca și cum aș fi alergat foarte mult prin frig și arde puțin pieptul. Cine știe cât o să mă țină situația asta. Sport nu pot să fac sau la minimum de efort am oboist. Nu mai pot mirosi niciun parfum, n-o să mai simt niciun gust la nicio mâncare… Ce trist. Asta poate să țină până la două săptămâni. Astea sunt simptome minore și sunt foarte relaxată”, a spus Carmen Grebenișan pe Instastory.

Cei doi nu au o formă gravă a virusului, iar timp de două săptămâni vor sta izolați la domiciliu.

Photo: spynews