Casa de 7,5 milioane de dolari a lui Gisele Bundchen

Gisele Bundchen și Tom Brady se pregătesc să se mute într-o casă 7,5 milioane de dolari, pe malul oceanului, în golful Mexic, în Clearwater, Florida.

Cuplul a cheltuit banii pe o proprietate într-o comunitate selectă și într-o zonă securizată, iar casa  superbă casă cu cinci dormitoare a fost construită de un arhitect pentru familia sa în 2015.

După ce în aprilie Tom a semnat pentru echipa Tampa Bay Buccaneers, familia, cu cei doi copii, s-a mutat temporar în conacul din zona Tampa a lui Derek Jeter, în valoare de 29 de milioane de dolari.

Iar acum, se pregătesc să se mute în noua lor casă. Aceasta este construită pe apă, are propriul doc privat, are trei niveluri și 8.548 de metri pătrați, 5 dormitoare cu 5 băi en suite și 3 băi se serviciu. În interior mai are o sală de sport, un birou, un home cinema, o sală de biliard, un centru multimedia și un lift. Bucătăria personalizată include electrocasnice Sub-Zero Wolf și Meile, o cămară personalizată și un bar pentru micul dejun, cu vedere la Golful Mexic. Dormitorul cuplului are  și el de asemenea vedere la ocean.

Vezi aici câteva imagini din casa cuplului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Supermodelul și vedeta de fotbal american au în plan să cumpere și un teren învecinat, semn că au planuri de extindere în această zonă exclusivistă.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta