Ce se vede pe Zoom din casa celebrităţilor

În pandemie tot mai multe vedete şi-au expus viaţa privată publicului, prin intermediul Zoom. Platforma digitală pune în contact mai multe persoane în acelaşi timp cu ajutorul video-call-urilor.

Nu ştim dacă celebrităţile s-au aşezat strategic pentru a li se vedea background-ul sau a fost doar o coincidenţă, însă urmăritorilor nu le-a scăpat asta din vedere şi iată ce au observat în fundal!Fundalul lui Meryl Streep

Actriţa americană, în vârstă de 70 de ani, a apărut pe Zoom îmbrăcată într-un halat de baie şi cu un pahar de Martini în mână, pentru a-l sărbători pe compzitorul Stephen Sondeheim. La petrecerea organizată de Meryl Streep s-au alăturat actriţele Audra MacDonald şi Christine Baranski.

În video-call internauţii au observat că Meryl Streep are în spate o vitrină goală. Deşi este câştigătoare a nenumărate trofee, aceasta nu le ţine la vedere.

 Background-ul Annei Wintour

Cunoscutul editor de la Vogue a realizat o conferinţă alături de colegii săi. Anna a apărut în live îmbrăcată classy, cu o cămaşă cu imprimeu albastru şi cu o pereche de ochelari de soare, deşi se afla în casă.

În fundal, editorul are o fereastră cu draperiile trase şi o bibliotecă pe care se văd câteva cărţi.

În spatele lui Charlie Puth se află patul

Cântăreţul american, Charlie Puth şi-a întâmpinat fanii de pe Zoom cu freza nefăcută şi cu un pat dezordonat în fundal. Internauţii au observat, pe lângă dezordine, şi cărţi cu nazişti. Artistul le-a spus celor care îl urmăreau că nu vede nimic ieşit din comun în a citi astfel de cărţi.

Marc Jacobs, fashion pe Zoom

Dintre toate vedetele apărute în acest timp pe Zoom, de departe Marc Jacobs a primit cele mai multe aprecieri. Fashion icon-ul a apărut în video-call purtând mărgele albe şi cu unghiile date cu lac roşu.

Zilele trecute, designer-ul a reprodus imagini din documentarul Grey Gardens, îmbrăcat ca Edith Beale.