Ce se vede pe Zoom din casa celebrităţilor

În pandemie tot mai multe vedete şi-au expus viaţa privată publicului, prin intermediul Zoom. Platforma digitală pune în contact mai multe persoane în acelaşi timp cu ajutorul video-call-urilor.

Nu ştim dacă celebrităţile s-au aşezat strategic pentru a li se vedea background-ul sau a fost doar o coincidenţă, însă urmăritorilor nu le-a scăpat asta din vedere şi iată ce au observat în fundal!

Fundalul lui Meryl Streep

Actriţa americană, în vârstă de 70 de ani, a apărut pe Zoom îmbrăcată într-un halat de baie şi cu un pahar de Martini în mână, pentru a-l sărbători pe compzitorul Stephen Sondeheim. La petrecerea organizată de Meryl Streep s-au alăturat actriţele Audra MacDonald şi Christine Baranski.

În video-call internauţii au observat că Meryl Streep are în spate o vitrină goală. Deşi este câştigătoare a nenumărate trofee, aceasta nu le ţine la vedere.

 Background-ul Annei Wintour

Cunoscutul editor de la Vogue a realizat o conferinţă alături de colegii săi. Anna a apărut în live îmbrăcată classy, cu o cămaşă cu imprimeu albastru şi cu o pereche de ochelari de soare, deşi se afla în casă.


Deschide videoclipul

În fundal, editorul are o fereastră cu draperiile trase şi o bibliotecă pe care se văd câteva cărţi.

În spatele lui Charlie Puth se află patul

Cântăreţul american, Charlie Puth şi-a întâmpinat fanii de pe Zoom cu freza nefăcută şi cu un pat dezordonat în fundal. Internauţii au observat, pe lângă dezordine, şi cărţi cu nazişti. Artistul le-a spus celor care îl urmăreau că nu vede nimic ieşit din comun în a citi astfel de cărţi.

Marc Jacobs, fashion pe Zoom

Dintre toate vedetele apărute în acest timp pe Zoom, de departe Marc Jacobs a primit cele mai multe aprecieri. Fashion icon-ul a apărut în video-call purtând mărgele albe şi cu unghiile date cu lac roşu.

Zilele trecute, designer-ul a reprodus imagini din documentarul Grey Gardens, îmbrăcat ca Edith Beale.

mai 18th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate