Cum arată și cât costă casele vedetelor de la Hollywood

Când ești vedetă de top la Hollywood și ai încasări pe măsura, îți permiți să achiziționezi vile impresionante în cele mai exclusiviste locații din America. Casele vedetelor se întind pe mii de metri pătrați și sunt construite în locuri de vis. Pe plaja californiană, pe dealurile din Los Angeles sau, in zone foarte scumpe din New York.

Dar toate acestea ne le împiedică pe starurile americane să se plictisească de unele proprietăți. Sau să facă adevărate afaceri imobiliare prin vânzarea unor case și achiziționarea altora mai scumpe sau mai extravagante. De cele mai multe ori ele ies în profit, dar nu întotdeauna.

Iată mai jos o selecție cu cele mai scumpe case tranzacționate de marile vedete și cât costă, mai exact, acestea.Adio amintiri urâte

Demi Lovato achiziționează o nouă proprietate pentru 7 milioane de dolari în cartierul Studio City din Los Angeles. Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, și-a vândut recent casa de pe Sunset Strip, unde era să moară din cauza unei supradoze în iulie 2018. Noua ei casă include șase dormitoare, nouă băi, un home theater și un lift.

Divorț cu profit

Chris Pratt și fosta sa soție, Anna Faris, și-au vândut în cele din urmă locuința din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles pentru 4,75 milioane de dolari. Ei au scos această casă la vânzare în octombrie 2018, în momentul divorțului, pentru 4,99 milioane de dolari. Achiziționată în 2013 cu 3,3 milioane de dolari, casa are doar trei dormitoare.

Imobiliare în familie

Chris Hemsworth și soția sa Elsa Pataky își vând casa din Malibu cu 4,9 milioane de dolari. Cuplul a achiziționat vila cu patru dormitoare și patru băi în 2016 cu 3,45 milioane de dolari.

Madonna și “aerul de Covid-19”

Madonna cheltuiește 120.000 de dolari pe lună pentru a petrece carantina în luxul din Beverly Hills. Regina pop de 62 de ani deține trei case imense – două în New York și alta în Portugalia. Dar ea a mai închiriat un imens complex în Beverly Hills pentru că vrea să „inspire aerul de Covid-19”.  Asta după ce a fost testată pozitiv pentru anticorpi de coronavirus în luna mai a acestui an.

Casa a fost construită inițial la începutul anilor 1940 pentru actorul Bert Lahr – leul din „Vrăjitorul din Oz. De atunci, în ea au trăit numai celebrități, printre care Paul McCartney, Mariah Carey și familia Osbourne. La începutul anilor 1990, moșia de aproape un hectar și jumătate era deținută de actorii, căsătoriți atunci, Melanie Griffith și Don Johnson. Recent, proprietatea a fost vândută pentru 20 de milioane de dolari. Ascunsă în spatele unui gard viu înalt și a porților impunătoare de fier, casa de 15.000 de metri pătrați are șapte dormitoare și șapte băi. Există, de asemenea, o casă de oaspeți cu încă două dormitoare și băi. În interior, există un pavilion de divertisment, are o pistă de bowling cu două benzi, o sală de biliard/jocuri, un home cinema și un bar extravagant. Afară, există grădini, o bucătărie în aer liber, un teren de tenis, piscină și spa.

Lovitura imobiliară la 19 ani

Actrița și cântăreața Willow Smith, în vârstă de 19 ani, a dat o lovitură imobiliară prin achiziționarea unei proprietăți de lux sub prețul pieței. Casa este cocoțată pe vârful unui deal, pe o stradă privată cu o priveliște uimitoare asupra Oceanului Pacific. Casa de 2.894 de metri pătrați are patru dormitoare și patru băi. A fost construită în 2011 și proiectaă pentru a îndeplini standardele moderne de eficiență energetică, cu aparate de înaltă tehnologie și un sistem de reciclare a apei. Există, de asemenea, energie solară și un garaj cu două mașini cu capacitate de încărcare Tesla. În interior, casa cu un etaj are ferestre din sticlă din podea până în tavan și podele din lemn de esență rară. În exterior, există un patio din beton pentru luat masa și o terasă spațioasă, ridicată din lemn, cu vedere la munte și ocean. Părinții ei Will și Jada Smith locuiesc în apropiere într-un mega-conac din munți.

“Hercule” a vândut în pierdere

Kellan Lutz, actorul în vârstă de 34 de ani din The Twilight Saga sau Legenda lui Hercule, și-a vândut în cele din urmă în pierdere casa. Asta s-a după șase reduceri de preț și aproape doi ani pe piață. Inițial, a scos la vânzare casa din Los Angeles pentru 3,195 milioane de dolari în ianuarie 2019. Iar acum s-a vândut cu 2,799 milioane de dolari. Casa cu trei etaje, care are patru dormitoare, este situată într-un cartier rezidențial renumit, The Collection, din Playa Vista. Pe o suprafață de 3639 de metri pătrați, casa are o zonă de living, sufragerie și bucătărie în plan deschis. Iar accesul se face prin uși glisante de sticlă la zona exterioară adiacentă. Există, de asemenea, o suită master cu balcon și dressing, terasă pe acoperiș, ferestre din podea până în tavan și lift. Dezvoltarea vine cu propriile facilități comune, inclusiv o sală de sport și mai multe piscine.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta