Cât câștigă Delia Matache în noapte de Revelion?

Delia va avea o noapte de Revelion plină, va susține trei concerte și va fi răsplătită pe măsură de organizatori, ținând cont că este un artist foarte bine cotat.

Farmaciștii Catena recomandă  serul antirid de la Dr. Irena Eris, un produs dermatocosmetic care acționează în straturile profunde ale pielii, stimulând procesele de regenerare celulară.Delia va munci din plin în noaptea de Revelion, dar va da și o lovitură financiară

Acum, piața și-a mai revenit, iar Delia este unul dintre artiștii care vor câștiga foarte bine. Asta presupune ca vedeta să lucreze de Revelion. n Ea are un onorariu de 10.000 de euro pentru o oră de show, iar pentru anumite evenimente, Delia primește aproximativ 15.000 de euro.

De asemenea, pentru 15 minute de show Delia este remunerată cu 3.900 de euro. La asta se adaugă și petrecerile private, unde cere 19.000 de euro. Cireașa de pe tort este reprezentată de evenimentele grandioase, pentru care artista cere suma de 90.000 de euro, conform unor publicații.

În noaptea de Revelion, Delia are programate trei concerte: unul în Piața Constituției, pentru care va încasa suma de 15.000 de euro și alte două în locații private din București pentru care ia încă 15.000 de euro, conform sursei.

Iulia Mirică

Foto: google