Cât costă o noapte de cazare în casa Regelui Charles al III-lea

Încă din 1998, când a ajuns pentru prima dată în România, Prințul Charles a rămas fermecat de comorile de la noi, așa cum chiar acesta le-a numit. Așa se face că moștenitorului tronului din Regatul Unit are acum mai multe proprietăți în Transilvania.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu acid hialuronic de la Skin Republic, un ser super hidratant, cu acid hialuronic 1%, ce hidratează pielea uscată.Prinţ pentru o zi

Iar dintre toate, casa de la Viscri este cea mai cunoscută. Și mai frumos este că, atunci când nu este aici, casa Regelui Charles al III-lea poate fi închiriată. Așadar, oricine poate trăi regește măcar pentru o zi.

Satul Viscri a devenit adevărată atracție turistică după ce aici a ajuns Prințul Charles. Fermecat de viața în tihnă de la sat, dar și de peisajele ce înconjoară zona, moștenitorul coroanei Marii Britanii a cumpărat o casă țărănească în Viscri, pe care a restaurant-o. Iar gospodăria se poate închiria oricui își dorește să simtă pe pielea lui cum este viața regală, măcar pentru o zi.

Cât costă o noapte în casa Regelui Charles al III-lea

Așa cum o arată și imaginile postate pe rețele de socializare cu locația, toate camerele din casa de la Viscri a Regelui Charles al III-lea au păstrat farmecul de odinioară al caselor din satul transilvănesc. S-a restaurat întregul mobilier din lemn masiv.

Prețurile sunt pe măsura experienței unice a locului.

Farmaciştii Catena recomandă KiloSlim Gold, un supliment alimentar pentru slabit, special conceput pentru a sprijini organismul in timpul procesului de slabire.

Camera îngrijitorului sau a trezorierului se poate închiria cu 120 de euro per noapte, potrivit ultimelor informații postate în septembrie 2020 de un blog de călătorie.

Mai ieftin, la 90 de euro per noapte, se pot închiria camera servitorului și cea a valetului.

Iar pentru o noapte în camera preferată a Regelui Charles al III-lea, prețul este de 140 de euro per noapte.

Regele Charles al III-lea și proprietățile sale din România

Putem spune că moştenitorul coroanei britanice s-a îndrăgostit iremediabil de România, pe care Charles a vizitat-o aproape an de an după prima sa vizită. Iar atunci când nu a putut ajunge aici, cum au fost anii de pandemie, Regele Charles al III-lea a vorbit lumii întregi despre „comorilor unice ale României”.

„România ocupă un loc deosebit în inima mea. Îl număr printre strămoşii mei pe Vlad Ţepeş, ceea ce ar putea explica de ce la fiecare vizită o parte din mine se simte acasă. Voi continua, atât cât îmi va sta în putinţă, să pledez pentru importanţa protejării şi celebrării comorilor unice ale României, a satelor, a clădirilor istorice, a tradiţiei culinare, a preţioasei biodiversităţii, a faunei sălbatice şi a pădurilor maiestuoase”, a mărturisit RegeleCharles, într-un video prin care a promovat turismul românesc pe reţelele de socializare.

În afară de casa de la Viscri, se știe că Regele Charles mai deține o proprietate în Valea Zălanului, judeţul Covasna, deschisă la rândul ei turiştilor.

Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, ce găzduiește și un centru de pregătire pentru ucenici și meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi.

Foto Capturi YouTube