Catrinel Menghia, apariții superbe la Cannes

Frumoasa actriță româncă, Catrinel Menghia, a apărut zilele trecute la Festivalul de Film de la Cannes într-o rochie superbă, din ultima colecție semnată Iris van Herpen. Bijuteriile modelului român fiind ale casei de bijuterii de lux Chopard, la fel ca cele ale Bellei Hadid.

https://www.instagram.com/p/CRFIv0SnTqr/

https://www.instagram.com/p/CRFCmWVId_z/

După ce a făcut furori la eveniment, fiind reprezentată Vogue Germany, Catrinel a fost invitată, din nou, pe Riviera Franceză la o cină organizată de Chopard. De această dată, românca a ales o rochie din ultima colecție Rami al Ali, pe care a accesorizat-o, evident, cu bijuterii Chopard și sandale Louboutin.

https://www.instagram.com/p/CREZSnRrw5C/

Catrinel Menghia, în vârstă de 35 de ani, cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon, este un fotomodel din România, care locuiește și lucrează în Italia.

Catrinel s-a născut la Iași și îndrumată de tatăl său, fost campion național la atletism 400 de m obstacole, vedeta a cochetat la început cu sportul devenind campioană la juniori la aceeași probă. La vârsta de 16 ani, Catrinel a fost descoperită de un agent de modelling în timpul unei călătorii la București, lucru care a făcut-o să urmeze acest drum. 

De ani buni, Catrinel își împarte viața între România, Italia și New York, Statele Unite ale Americii. Aceasta vorbește patru limbi străine: română, italiană, engleză, franceză. De asemenea, printre hobbyurile lui Catrinel se numără actoria, fotografia și pictura.

Bettina Cristea

foto: Instagram