Catrinel Menghia, apariții superbe la Cannes

Frumoasa actriță româncă, Catrinel Menghia, a apărut zilele trecute la Festivalul de Film de la Cannes într-o rochie superbă, din ultima colecție semnată Iris van Herpen. Bijuteriile modelului român fiind ale casei de bijuterii de lux Chopard, la fel ca cele ale Bellei Hadid.

După ce a făcut furori la eveniment, fiind reprezentată Vogue Germany, Catrinel a fost invitată, din nou, pe Riviera Franceză la o cină organizată de Chopard. De această dată, românca a ales o rochie din ultima colecție Rami al Ali, pe care a accesorizat-o, evident, cu bijuterii Chopard și sandale Louboutin.

Catrinel Menghia, în vârstă de 35 de ani, cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon, este un fotomodel din România, care locuiește și lucrează în Italia.

Catrinel s-a născut la Iași și îndrumată de tatăl său, fost campion național la atletism 400 de m obstacole, vedeta a cochetat la început cu sportul devenind campioană la juniori la aceeași probă. La vârsta de 16 ani, Catrinel a fost descoperită de un agent de modelling în timpul unei călătorii la București, lucru care a făcut-o să urmeze acest drum. 

De ani buni, Catrinel își împarte viața între România, Italia și New York, Statele Unite ale Americii. Aceasta vorbește patru limbi străine: română, italiană, engleză, franceză. De asemenea, printre hobbyurile lui Catrinel se numără actoria, fotografia și pictura.

Bettina Cristea

foto: Instagram

iulie 9th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate