CBS Reality: SARCINA SI NASTEREA: ADEVARUL SI NASTERI LA DOMICILIU

CBS Reality: SARCINA SI NASTEREA: ADEVARUL SI NASTERI LA DOMICILIUCBS Reality prezinta o portie dubla de magie in lunile mai si iunie prin intermediul celor doua serii dedicate sarcinii, nasterii si ingrijirii copiilor – Sarcina si nasterea: Adevarul si Nasteri la domiciliu.

Ambele serii ofera un ghid informational despre nastere si sarcina, menit sa spulbere toate miturile legate de temerile viitorilor parinti.

  • Sarcina si nasterea: Adevarul are 30 de episoade si exploreaza fiecare etapa, incepand cu sarcina si ajungand la nastere, oferind informatii despre ultrasunete, masajul bebelusilor, alaptat, poftele gravidelor etc. Aceasta emisiune trebuie vazuta de toti viitorii parinti pentru ca sfaturile practice sunt oferite de personal medical sau de mamici si moase.
  • Nasteri la domiciliu prezinta mai multe cazuri de nasteri care au loc acasa. Aceasta serie aduce in prim plan cazurile a 15 viitoare mamici, care doresc sa-si indeplineasca visul de a naste chiar in confortul locuintei lor. Seria prezinta momentele prin care trec viitoarele mamici care incearca sa evite spitalul, asistate fiind de moase.
  • Sarcina si nasterea: Adevarul si Nasteri la domiciliu se alatura emisiunilor marca CBS, printre care se numara: Jerry Springer, Pacate si secrete, Anchete judiciare: Primele 48 de ore si Judecatoarea Judy.

 

Fiti alaturi de CBS Reality in aceasta primavara pentru a experimenta minunile vietii!

 

Text: Andreea Popescu

aprilie 26th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate