Ce au purtat vedetele … pe unghii la Gala MET

MET Gala este considerat cel mai spectaculos eveniment de modă al anului. Celebritățile își fac apariția pe covorul roșu purtând ținute vestimentare Haute Couture, respectând tematica evenimentului, anul acesta fiind tributul adus designerului Karl Lagerfeld. Stiliștii vedetelor acordă o deosebită atenție machiajului, coafurii, dar și manichiurii vedetelor, pentru a fi în ton cu ținutele alese.

Farmaciştii Catenar recomandă Crema de maini reparatoare Rilastil Xerolact cu 20% unt de shea este un tratament de regenerare, care hidrateaza, hraneste si protejeaza pielea mainilor, lasand-o moale, elastica si catifelata.

La MET Gala 2023, cel puțin cinci vedete au atras atenția tuturor pe covorul roșu și prin manichiurile lor spectaculoase. Iată ce alegeri stilistice au avut Kim Kardashian, Emily Blunt, Miranda Kerr, Viola Davis și Kerry Washington. La toate manichiurile, realizate de nail artiştii Kim Truong şi Julie Kandalec au fost folosite produse de nailcare CND. Manichiura lui Kim Kardashian

“Pentru ediția din acest an a MET Gala, Kim Kardashian și-a făcut apariția într-o creație Schiaparelli, cu mii de perle. Având o ținută atât de detaliată, manichiura aleasă a fost de un glamour subtil. Am optat pentru lac de unghii nuanța de roz nude. Kim și-a dorit o manichiură dramatică și, astfel, am adăugat lungime folosind gel, în formă de migdală. La final, am adăugat un top coat high-gloss pentru extra strălucire”, a declarat nail artistul Kim Truong.

Manichiura lui Emily Blunt

“Dantela și detaliile de paiete ale rochiei lui Emily au necesitat o manichiură puternică, definită, așa că am ales culoarea Black Pool pentru a echilibra finețea dantelei. În plus, am adăugat mici detalii cu sigla Chanel din micro perle”, declară nail artistul Julie Kandalec.

Manichiura Mirandei Kerr

“Look-ul ales de Miranda Kerr la MET Gala este timeless și elegant. Rochia sa are detalii strălucitoare, astfel că am optat pentru o manichiură clasică folosind  un lac în nuanță Negligee, un roz cremos cu o irizație subtilă. Miranda a dorit să aducă un omagiu lui Karl Lagerfeld și am incorporat pe unghii iconica floare de camelie Chanel”, declară nail artistul Kim Truong.

Farmaciştii Catena recomandă Genera BIO o crema de ingrijire a mainilor pe care o puteti folosi pentru ingrijirea de zi cu zi. Crema bio de maini Genera are in compozitie apa de Hamamelis si ulei de migdale dulci care catifeleaza si hidrateaza, avand rolul de a preveni uscarea pielii.

Manichiura Violei Davis

“Manichiura Violei a fost de un crom sidefat așezat pe o bază de roz discret Winter Glow. Având în vedere că rochia a fost de un roz aprins, cu pene în aceeași nuanță, și-a dorit ca manichiura să încorporeze un element de roz trandafiriu.  Am obținut acest lucru cu un Over the Top Effects în nuanță Off the Chain, fără a contrasta cu ținuta. Lustrul roz al cromului reacționează la mișcările corpului și astfel se schimbă ușor în lumină”, declară nail artistul Kim Truong.

Manichiura lui Kerry Washington

“Kerry  a ales o ținută neagră dantelată, de tip sirenă, și accesorii din perle. Cum perlele sunt un leitmotiv al creațiilor Karl Lagerfeld/Chanel,  am ales ca manichiura să conțină șiraguri de perle care aduc aminte de cele purtate de Coco Chanel. Am folosit nuanță nude în Spiced Taffy”, a explicat nail artistul Kim Truong.

Foto Shutterstock si harpersbazaar