Ce cred barbatii despre femei?

Nu degeaba se spune ca barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Ne chinuim de multe ori sa decriptam barbatii si sa intelegem ce e in mintea lor, la fel si cum lor le e greu sa ne inteleaga pe noi. Pun pariu ca sunteti curioase sa aflati ce cred ei despre femei, ce nu inteleg la noi, ce ii sperie la femei si ce ii face sa mai ramana. Ne-au lamurit Shift, Liviu Teodorescu, baietii de la The dAdA, Alex Velea si Boier Bibescu.TONICA: Ce ati inteles pana acum despre femei si ce lucruri au ramas neintelese?

Shift: Ca ele n-au inteles nimic despre noi. Au ramas aceleasi necunoscute ca la inceput. Dar de-asta sunt si misto femeile, pentru ca sunt multe necunoscute.

Liviu Teodorescu: Am crezut la un moment dat ca am inteles tot. Dupa care am ajuns la un punct in care mi-am dat seama ca n-am inteles nimic. Cand cunosti un om, iti formezi anumite repere. Si o femeie stie sa le rastoarne, incat sa iti dai seama ca nu o mai cunosti deloc.

Alex Velea: Am inteles ca fara ele nu putem trai si ca viata ar fi anosta fara voi, fetelor!

Boier Bibescu: Nu stiu ce sa zic despre femei, pentru ca eu sunt cu aceeasi femeie de la varsta de 16 ani. Nu prea am avut gagici multe. Am fost mai cuminte, mai retras. Dar imi inteleg foarte bine femeia si ea pe mine.

Marian Bobiceag (The dAdA): Nici macar Dumnezeu nu a inteles femeia. Cand i-a creat pe Adam si pe Eva, a spus asa: “Adam, tu o sa fii un barbat frumos, toata lumea o sa semene cu tine, modelul ideal vei fi tu, Adam! Eva, tu va trebui sa te machiezi putin.

Mihai Ungureanu (the dAdA): Daca as fi femeie si ar trebui sa raspund la intrebarea asta, as spune: “Nu stiu, nu ii inteleg, dar cateodata ii inteleg, nu stiu, nu pot sa ma hotarasc acum, parca eeste asa si parca este invers”. Asta daca as fi femeie.

TONICA: Ce va sperie la o femeie si ce va face sa mai ramaneti?

Liviu Teodorescu: Sa nu fie mai inalta ca mine, asta credca m-ar speria un pic.

Septimiu Urzica (the dAdA): Linstea m-ar face sa raman. Dar trebuie sa ajungi la consensul acela.

Marian Bobiceag (The dAdA): Eu alerg dupa femei oricum. Alerg, prind si fug.

Mihai Ungureanu: Simtul umorului ma face sa mai raman. Si orice alte calitati. Ce ma face sa plec? Simtul omorului.

TONICA: Cum iti dai seama ca o femeie te iubeste cu adevarat?

Boier Bibescu: Trebuie sa ma inteleaga in primul rand, sa fie langa mine, sa vad ca trage cu mine. Cand eu spun ca mi-as dori sa facem ceva, sa-mi spuna e bine sau nu e bine. Am vazut foarte multe relatii unde femeile sunt dezinteresate, nu cred ca aceea ar fi relatia perfecta.

TONICA: Care sunt mijloacele de cucerire a femeilor testate de voi, care functioneaza?

Shift: Facebook, Instagram, Twitter (rade).

Liviu Teodorescu: In functie de mijloacele pe care le ai, atragi si anumite femei in viata ta. Eu de exemplu sunt romantic de felul meu si atrag femei carora le place asta. Cred ca fiecare, in ffunctie de mijloacele pe care le are atrage anumite femei.

Shift: In functie de mijloacele de transport pe care le are (rade).

Alex Velea: Nu am replici de agatat sau ceva. Nu stiu cum am cucerit-o pe Antonia. Am sarmul asta, inaltimea asta (rade). Sunt un tip pedant, loial. Pur si simplu m-a placut. Am strungareata asta mortala.

Text: Bianca Badescu