Ce i-ar spune Denis de la The Motans lui Mos Craciun, daca l-ar intalni

Pentru Denis de la The Motans, Craciunul copilariei inseamna mirosul de brad, de portocale si mandarine, colindele cantate cu prietenii, celebrul film „Singur acasa” si mai ales desenele animate cu „Tom si Jerry” cu episoade speciale de sarbatori.

Artistul Global Records povesteste ca „jucariile de brad, cadourile, rechizitele, mancarea de atunci, toate erau foarte simple. In pomul de Craciun puneam bomboane, sub el portocale si mai aveam cutia cu jucarii si podoabe de brad… Imi placea foarte mult sa il impodobesc, era totul magic”. Una dintre activitatile preferate ale lui Denis era sa ii scrie lui Mos Craciun ce isi dorea sa primească si, spune el, toate dorintele i-au fost indeplinite, cu exceptia uneia, cea mai arzatoare: un catel. Chiar si asa, Denis spune ca daca l-ar intalni astazi pe Mos Craciun, i-ar spune: „Multumesc! Esti foarte tare!”.

Artistul isi mai aminteste ca cel mai mult se distra cand pleca la colindat impreuna cu prietenii lui in „formatul standard de trei sau varianta extinsa de patru copii” si aveau mare succes impreuna. Mancarea preferata de Craciun a lui Denis era si este salata Olivier, cu sunca, morcov, ou si cartofi fierti, cu mazare, maioneza, mar si castraveti murati. Anul acesta, Denis va petrece sarbatorile in Romania, cantand, pentru ca are mai multe concerte. „Voi colinda pentru un public mai mare de aceasta data, iar colindele sunt chiar piesele mele”, spune artistul, care va pleca dupa Revelion la Chisinau, unde va petrece o saptamana impreuna cu prietenii si familia.

Text: Iulia Mirica