Ce înseamnă când visezi apă tulbure

visezi apa tulbure

Vrei să afli ce înseamnă când visezi apă tulbure? Chiar dacă această apă tulbure în vis vine cu ceva negativ la bază, visul poate avea și conotații pozitive.

De altfel, visele aduc informații din subconștient și este indicat să încerci să le descifrezi dacă îți amintești ce ai visat. Alteori, rămâne doar sentimentul în urma visului.

Un indiciu ar putea fi faptul că este necesar să „cureți” prin viața și situația ta emoțională, dar poate veni cu informații prețioase în funcție de context, acțiune și emoții din vis.

Descoperă cum poți interpreta visul tău și află de ce ai văzut apă tulbure în vis pentru că mesajul te poate ajuta în luarea deciziilor din viața reală.Apă tulbure în vis – semnificații

Adesea, să vezi apă tulbure în vis poate avea simbolistică negativă însă, pentru ca tu să acționezi corect în realitate, ai nevoie și de informațiile mai puțin plăcute. Apa tulbure din vis îți spune despre situația spirituală sau psiho-emoțională tocmai pentru ca tu să înțelegi ce ai de făcut. Poate este necesar să schimbi ceva în viața ta, să înfrunți anumite situații, să-ți găsești echilibrul emoțional.

Ce înseamnă când visezi apă tulbure

Interpretarea visului te poate ajuta să aduci aceste elemente în echilibru pentru ca viața ta reală să se îmbunătățească. Încearcă să-ți amintești detalii din vis, iar noi îți aducem câteva dintre interpretările celor mai comune vise.

Află ce înseamnă când visezi apă tulbure și găsește asocierile cu realitatea. Astfel, visul vine să te ajute în eliminarea blocajelor emoționale, ceea ce te va conduce spre decizii bune în realitate.

1.     În vis, vezi apă tulbure și liniștită

Poate că lucrurile merg lin în viața ta, ești în zonă de confort, dar îți dorești mai mult. Această apă tulbure în vis îți semnalează că trebuie să faci ceva pentru a ajunge la ceea ce visezi. Stabilește clar scopul tău, acționează în acest sens, bucură-te de fiecare pas pe care îl faci și nu te abate de la drum.

2.     Bei apă tulbure în vis

Apa este viață, iar dacă bei apă tulbure în vis este posibil ca în viața ta să existe toxicitate, în cea privată sau profesională. Găsește soluția pentru a te îndepărta de ce consideri că este toxic pentru tine și ascultă-ți mereu instinctul.

Farmaciştii Catena recomandă StresControl de la Naturalis, un supliment alimentar cu efect benefic asupra starilor emotionale si a capacitatii organismului de a se adapta la situatiile de stres

3.     Ce înseamnă când visezi apă tulbure care curge

Apa tulbure care curge este simbolul sănătății tale. Acordă-ți mai multă atenție: din prisma spiritualității, cât și a laturii emoționale. Odată ce acestea sunt afectate, sănătatea corpului fizic se va degrada. Dacă vezi apă tulbure în vis care curge este un semnal de alarmă pentru sănătatea ta.

4.     Vezi casa inundată cu apă tulbure în vis

Îți vezi casa inundată cu apă tulbure, iar asta pune în pericol tot ceea ce ați construit ca familie, dar mai ales bunăstarea familiei, a căminului.

Încearcă să depistezi pericolul în acest sens din viața reală sau poate deja știi ce amenință căminul/familia și găsește o soluție cât mai repede.

5.     Vezi apă tulbure într-o piscină

Apa murdară din piscină îți spune despre sentimentele de vinovăție și rușine. Poate ai astfel de evenimente în trecut care te fac să te simți așa. Îți spune despre lucrurile care „poluează” prezentul tău.

Astfel de evenimente, eșecuri din trecut, nu te ajută în prezent, treci peste, iar, dacă este ceva din prezent, această apă tulbure în vis te îndeamnă să rezolvi problema și să mergi mai departe.

Chiar dacă îți apare apă tulbure în vis cu o semnificație mai puțin plăcută, ai șansa ca în realitatea ta să conștientizezi lucruri pe care nu le observai și să te raportezi diferit în fața diferitor situații.