Ce înseamnă când visezi aur

visezi aur

Știi ce înseamnă când visezi aur? În cele mai multe situații este de bine. Aurul este considerat bogăție, valoare, dar aur în vis poate avea și conotații mai puțin pozitive.

Totul depinde de context și amintește-ți că bogăția se referă și la suflet! Anumite imagini ți-ar putea spune despre latura ta spirituală.

Pentru că în viața unui om este importantă și latura materială, aurul din vis vine să-ți aducă informații prețioase pe ambele planuri.

Îți prezentăm mai jos un scurt ghid pentru ca tu să poți interpreta cât mai corect ceea ce ai trăit când ai văzut aur în vis. Nu trebuie să te sperie sau să te dezamăgească, folosește visul în favoarea ta.Ce înseamnă când visezi aur?

Să vezi aur în timpul somnului poate însemna până și descoperirea a ceva valoros în tine: o abilitate, o viziune, etc. La fel, poate însemna noroc, vindecare, realizare. În sens negativ, aur în vis îți poate spune despre lăcomie, răsfăț, invidie sau chiar corupție.

Acordă atenție și încearcă să-ți amintești ce ai văzut pentru a putea face o interpretare cât mai corectă.

În baza acestor detalii poți afla mesajul ascuns al imaginilor cu aur în vis:

1.     Lingouri de aur în vis

Dacă aurul a apărut în visul tău sub forma unor lingouri înseamnă că ai o formă de „plasă de siguranță”. Lingourile sunt păstrate pentru diferite situații.

Asta semnifică și dacă ai văzut lingouri de aur în vis: acel ceva pe care poți conta dacă vin vremuri grele. Pot fi promisiuni, abilități, resurse, obiecte deținute care îți vor folosi.

2.     Visezi monede de aur

Fie că le vezi doar sau că le primești, monedele de aur în vis sunt o formă de recompensare. În realitate s-ar traduce astfel:

  • dacă te uiți la monede de aur ești pe care să primești laude pentru munca ta, să te bucuri de rezultate.
  • dacă primești monede de aur urmează recompensa în urma efortului tău.

3.     Primești sau porți bijuterii de aur în vis

Când vorbim de bijuterii, femeile sunt adesea încântate de acestea iar dacă visezi că le primești, pot prevesti căsătoria cu o persoană bogată, apreciată, dar ar putea fi una egoistă.

Dacă vezi aur în vis sub forma unor bijuterii pe care le porți trebuie să știi că are conotație negativă.

Ar putea însemna că cineva te va trăda, păcăli, folosi sau poate fi vorba chiar și de o tâlhărie.

4.     Oferi aur unei persoane

Dacă ai văzut aur în vis pe care îl oferi de pomană cuiva, indiferent de formă, are însemnătate pozitivă.

Poate însemna că urmează să primești ceva de valoare sau semnificativ din partea unei persoane apropiate.

5.     Ce înseamnă când visezi aur pe care îl furi?

Vis cu simbolistică negativă. Dacă în vis ai furat aur de la cineva sau dintr-un loc poate însemna că ai pierdut sau urmează să pierzi ceva de valoare.

Poate fi vorba despre faptul că ai pierdut deja respectul cuiva, iubirea, aprecierea sau că vei pierde. Poate fi legat și de stima de sine.

6.     Găsești aur în vis

Poate însemna că vei găsi ceva important despre tine care să-ți crească valoarea. Conștientizări pe care le faci brusc, dar care sunt foarte importante pentru tine.

Încearcă să-ți amintești ce ai făcut cu aurul pe care l-ai găsit în vis, iar dacă l-ai ascuns, atunci asta vei face cu descoperirile tale. Pot deveni secrete.

Iată deci că ceea ce înseamnă când visezi aur poate fi de bun augur pentru tine. Visul descifrat corect poate aduce mesaje importante. Să vezi aur în vis vine cu simbolistică mai degrabă pozitivă.