Ce înseamnă când visezi bebeluși

bebelusi in vis

Ce înseamnă când visezi bebeluși? Te-ai trezit cu această întrebare și probabil că un cumul de emoții te străbat.

Ei bine, când vezi bebeluși în vis poți trăi atât atât emoții plăcute cât și disconfort sau teamă, în funcție de context și acțiune în vis. Aceste vise reprezintă legătura ta cu sinele interior.

Apoi discuția poate continua în raport cu situația ta din realitate pentru că este important dacă ești însărcinată sau nu.

De obicei, femeile însărcinate văd bebeluși în vis, în diferite ipostaze, dar apariția lor poate avea simbolistică tulburătoare dacă nu aștepți un copil în realitate.

Explicația îți va fi mai greu de descoperit, interpretarea corectă are nevoie de detalii din visul tău.

Descoperă ce înseamnă când visezi bebeluși în diferite contexte și ce mesaje ascunde un astfel de vis pentru tine.Bebeluși în vis –  semnificații

Simbolistica visului cu bebeluși are la bază o stare de anxietate, te frământă niște temeri interioare, dar nu neapărat justificate.

Astfel, dacă ai văzut bebeluși în vis, raportează-te la următoarele două situații principale:

1.     Bebeluși în vis când tu ești însărcinată în realitate.

Acest vis este des întâlnit în cazul femeilor însărcinate. Semnifică starea de îngrijorare pe care viitoarea mămică o are față de cum se vor desfășura lucrurile.

Studiile realizate în timp au arătat că femeile însărcinate văd deseori bebeluși în vis sau au chiar și coșmaruri atât pe parcursul sarcinii cât și după naștere.

Se produc din cauza anxietății, a modificărilor hormonale. Acest vis nu trebuie să te îngrijoreze, indiferent ce ai văzut, găsește-ți liniștea pentru că te vei descurca!

2.     Ce înseamnă când visezi bebeluși dacă nu ești însărcinată în viața reală?

În acest caz, prevestește ceva pentru tine. Poate însemna un început nou pentru tine pe orice ramură, dezvoltare personală, profesională, etc.

Un astfel de vis aparte atunci când, cel mai probabil, ai avut discuții pe aceste teme cu cineva pe parcursul zilei sau ai văzut un film, o situație.

Dacă vezi bebeluși în vis, dar în realitate nu ești însărcinată și nici nu-ți dorești copii în viitorul apropiat, atunci tot o formă de anxietate este, legată de grijile zilnice și mai ales dacă ai persoane în viața ta față de care simți responsabilitate.

Ce înseamnă când visezi bebeluși?

Dacă ți-au apărut bebeluși în vis, în funcție de context și stare emoțională, acest vis mai poate avea interpretări precum:

1.     Bebeluși în vis pe care îi iei în brațe

Poate fi vorba despre copilul interior, poate simți nevoia ca o persoana importantă pentru tine să manifeste afecțiune sau este vorba de un proiect foarte important pentru tine pe care îl vezi ca pe copilul tău.

2.     Bebeluși în vis pe care i-ai găsit

Acest vis se referă la abilitățile și talentele pe care le ai. Dacă le-ai descoperit, nu ezita să le folosești pentru a evolua și a merge mai departe.

3.     Bebeluși în vis care dansează

Este un semn pozitiv să vezi bebeluși care dansează sau aleargă prin jurul tău. Simbolizează stările pozitive pe care le ai față de o situație din viața ta. Fericirea bebelușilor din vis este a ta.

4.     Bebeluși în vis care plâng

Acest vis vine tot în urma unei anxietăți. Fie că ești sau nu însărcinată în realitate, imaginile cu bebeluși care plâng îți spun despre copilul interior care plânge.

Dacă te frântă anumite situații, griji, temeri și crezi că ai nevoie de ajutor, apelează la cei din jurul tău.

Un astfel de vis te poate tulbura și cu siguranță îți provoacă o mulțime de întrebări dar, dacă vezi bebeluși în vis trebuie să știi că primul lucru asupra căruia îți atrag atenția este starea emoțională.