Ce înseamnă când visezi broaște

visezi broaste

Vrei să afli ce înseamnă când visezi broaște? Cu siguranță te-a surprins acest vis pentru că nu este atât de des întâlnit.

În plus, cercetătorii au arătat că apar broaște în vis mai des femeilor și mai rar în cazul bărbaților.

Oricât de ciudat ți-ar putea părea un astfel de vis, broaștele sunt simbol al iubirii, al prosperității și transformării emoționale.

De cele mai multe ori broaștele din vis au o semnificație pozitivă, dar pot veni și cu vești mai puțin bune.

Acest articol este pentru tine dacă ai văzut broaște în vis, dar încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii pentru interpretare.Broaște în vis – semnificații

Broaștele sunt totodată, un simbol al binecuvântării. Aceste broaște îți apar pentru a-ți spune despre liniștea interioară, realizări și noroc.

În funcție de contextul din vis și stare emoțională informațiile pot fi confirmări pentru tine, mesaje clare sau chiar vești de bun augur. Iar dacă vin cu interpretări negative, atunci vei ști ce ai de făcut.

Se spune că dacă ești însărcinată sau ai în plan și vezi broaște în vis este de bine. Îți spune despre copii, iar multe femei însărcinate experimentează acest vis.

Dacă nu ești însărcinată, aceste broaște în vis îți spun despre faptul că nu acorzi suficientă atenție sănătății tale și, eventual, sari printre diferite proiecte fără să te concentrezi pe ceva. După cum intuiești, nu te vor bucura nici rezultatele.

Ce înseamnă când visezi broaște

Dacă în vis ai o broască în mâini, te încearcă o dorință arzătoare care va deveni realitate, iar dacă broasca este în apă, treci printr-o multitudine de emoții care te-ar putea copleși.

Iată cum poți interpreta apariția broaștelor din visul tău:

1.     Broaște în vis cu care vorbești

Acestea aduc mesajele subconștientului așa că acordă atenție discuției din vis pentru că informațiile îți pot fi de mare folos. Atenție și la emoțiile din vis.

2.     Broaște în casa ta

Dacă vezi broaște în casa ta înseamnă că va veni o perioadă productivă și prosperă care te va mulțumi. Broaștele care orăcăie în casa ta aduc vești bune.

3.     Ce înseamnă când visezi broaște pe care le mănânci

Aceste broaște în vis au o semnificație aparte, cea de autoritate iar tu o preiei prin acțiunea de a mânca.

Poți deveni liderul unui departament din compania în care lucrezi, dar ține cont că înseamnă și responsabilitate mai mare.

Dacă în vis ți s-au părut a fi gustoase înseamnă că în realitate profiți de situații proaste și s-ar putea să nu-ți aducă rezultatul dorit.

4.     Broaște în vis pe care le calci

Dacă în vis te vezi călcând broaște, asociază-le cu obstacolele din calea ta. Subconștientul le-a trimis pentru ca tu să înțelegi că în ceea ce ți-ai propus, vin și obstacole pe care le vei depăși.

5.     Urmărești broaște în vis

Înseamnă că în viața reală treci prin schimbări. Urmărești, alergi după ceva. Acordă atenție visului tău și vezi dacă ai și prins broaștele.

Dacă însă, te urmăresc broaște în vis, acestea sunt temerile tale pe care va fi necesar să le înfrunți.

6.     Alte semnificații pentru broaște în vis

În vis îți mai pot apărea broaște în aceste variante:

– broaște în iarbă: prieteni de încredere,

– multe broaște în vis: noroc,

– broaște în apă: perioadă stresantă și mici probleme,

– albe: sentimente pure și noroc,

– roz: dezvoltarea intuiției și a instinctelor,

– portocalii: apare o persoană de încredere în viața ta,

– negre: îți ignori sentimente pentru a evita suferința.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi broaște, urmărește aceste detalii pentru o interpretare clară și ține minte că dacă îți apar broaște în vis este de cele mai multe ori un semn bun.