Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Gravidă în vis

Află acum ce înseamnă când visezi că ești gravidă. Un astfel de vis îți aduce informații despre parcursul tău, profesional si personal, și te poate ajuta să iei decizii bune sau să scapi de griji.

Pentru o interpretare bună este important să acorzi atenție detaliilor dacă ți-a apărut o gravidă în vis, la modul în care te-ai simțit și acțiunea.

Ține cont că dacă apari gravidă în vis și ești gravidă și în realitate sau intenționezi să rămâi însărcinată, este firesc să ai astfel de vise. Te ajutăm să găsești semnificația lor așa că nu trebuie să te îngrijoreze chiar dacă unele îți par înspăimântătoare.Ce înseamnă când visezi că ești gravidă?

Dacă vezi o gravidă în vis nu este, neapărat, semn rău. În cele mai multe interpretări, o gravidă în vis are legătură cu dezvoltarea personală, schimbări în viața profesională sau personală.

Ca să-ți fie mai clar ce înseamnă când visezi că ești gravidă îți oferim interpretări pe diferite împrejurări pentru ca tu să le poți transpune în situațiile din viața reală.

1.     Tu ești gravidă în vis

Dacă te-ai visat gravidă, acest lucru are legătură cu dezvoltarea ta, personală si profesională. În tine nutrește o schimbare de bine, crești fie că este vorba de latura spirituală sau de idei noi, proiecte noi.

Visul care îți sugerează că bebelușul este mort în pântec, îți spune despre un proiect, un aspect profesional la care ai muncit din greu, dar se încheie.

Mai trebuie să știi că dacă ești într-o perioadă în care îți dorești și încerci să rămâi însărcinată și ești gravidă în vis, poate însemna dorință îndeplinită.

2.     Gravidă în vis și în realitate

În visul tău apari însărcinată și ești și în realitate, atunci această gravidă în vis îți atrage atenția asupra anxietăților față de sarcină. Caută soluții pentru a te liniști și a te bucura de puiul ce crește în tine.

3.     O altă persoană este gravidă în vis

Dacă îți apare o gravidă în vis, dar nu ești tu, atunci semnificația este că ai o legătură strânsă cu acea persoană.

4.     Ce înseamnă când visezi că ești gravidă și naști prematur sau prin cezariană

Dacă apari gravidă în vis iar copilul se naște prematur și ești însărcinată și în realitate, îți spune despre fricile tale legate de venirea pe lume a copilului sau posibile probleme.

Dacă nu ești gravidă în realitate, atunci ai frici legate de un proiect al tău, de deciziile tale, te împiedici prematur într-un parcurs din cauza temerilor.

O cezariană, semnifică necesitatea de ajutor în proiectele tale, în decizii, iar dacă ești gravidă în realitate, ai temeri legate de naștere și de necesitatea unei astfel de proceduri. Teama că nu poți de una singură.

5.     Gravidă în vis – pierderea unei sarcini

Pierderea unei sarcini semnifică ideea sau planul care nu merge cum ai vrea. E direcția greșită în care mergi. Trebuie să schimbi ceva.

Dacă ești gravidă în vis și naști un copil mort, ți-ai pierdut încrederea în cineva sau ceva. În cazul unui avort, înseamnă că îți blochezi singură dezvoltarea, că te sabotezi.

Acum că știi ce înseamnă când visezi că ești gravidă poți transpune visul în viața reală, este legat, în mare parte, de dezvoltarea ta și viața profesională.

Ține cont! Dacă ești gravidă în vis și în realitate, lucrurile, în cele mai multe cazuri, se petrec invers. Ex: dacă visezi că naști prin cezariană și trăiești teama asta în timpul sarcinii, cel mai probabil vei naște natural.

Imaginile cu o gravidă în vis sunt firești pe perioada sarcinii, multe femei se confruntă cu asta și trăiesc frici, adesea, nejustificate.