Ce înseamnă când visezi că fugi de cineva

Este un vis comun, dar ce înseamnă când visezi că fugi de cineva? Există în mod cert o legătură cu realitatea ta însă interpretarea visului cuprinde mai mulți factori.

Specialiștii în interpretarea viselor susțin că acest vis reprezintă fuga ta de problemele din realitate.

Este important să-ți amintești detalii din vis, dar și starea emoțională pe care o aveai pentru a face o interpretare cât mai corectă.

Visul poate veni și cu o simbolistică pozitivă care să prevestească succesul pentru că alergarea te va duce la o destinație.

Citește articolul în continuare pentru a afla ce înseamnă când visezi că fugi de cineva, cum poți face interpretarea visului și ce mesaje aduce din subconștient.Ce înseamnă când visezi că fugi de cineva

Dacă în vis alergi după cineva este semn bun, dar dacă fugi de cineva, în realitate fugi de situații, emoții sau probleme.

Acel „cineva” din vis poate reprezenta un conflict interior, nehotărârea în luarea unei decizii pentru a rezolva o problemă.

Iată deci, visul poate avea o semnificație complexă iar pentru ca interpretarea să-ți fie mai ușoară îți prezentăm câteva semnificații din prisma diferitor contexte sau emoții.

Încearcă să-ți amintești detalii pentru că te vor ajuta să descoperi ce înseamnă când visezi că fugi de cineva și să găsești soluții în realitate.

1.     Ce înseamnă când visezi că fugi de poliție

În visul tău te urmărește poliția iar tu fugi încercând să scapi. Este conștiința ta. Te învinovățești pentru ceva și te mustră conștiința (autoritatea, superiorul tău). Poate fi o situație în familie care te face să simți vinovăție iar „poliția” să fie partenerul/partenera sau părinții.

Farmaciştii Catena recomandă Naturalis SomnControl, un remediu eficient pentru insomnie, pe baza de Valeriana, Magneziu, Melatonina, L-Triptofan, Mac-californian si Vitamina B6.

2.     Ce înseamnă când visezi că fugi de cineva pe scări

Scările din vis sunt simbolul etapelor în procesul tău (vezi în ce dorești să evoluezi în realitate). Ignori aspecte în etapele pe care trebuie să le urmezi, arzi etapele ca să ajungi mai repede la destinație. Ai răbdare, pentru că altfel, poți ajunge în cădere liberă.

3.     Fugi de câini sau lupi în vis

Cu siguranță simți frică. În realitate, ai un sentiment negativ în legătură cu grupul tău în care îți petreci timpul și ceea ce faceți (profesional sau în timpul liber).

Ți-ar putea aduce probleme cu legea și eviți să stai aproape, dar nici nu te poți sustrage brusc. Ascultă-ți instinctul și acționează cum este corect și bine pentru tine.

4.     Ce înseamnă când visezi că fugi de cineva străin

Încerci să fugi de „cineva” care ți-ar putea pune viața în pericol. Poate fi o acțiune a ta care este foarte tentantă pentru ce îți aduce pe moment: o infracțiune, cămătărie, grup de dame de companie/video chat, etc.

Pot fi tentante, dar pentru liniștea ta și un viitor mai bun, ascultă-ți rațiunea oricât de mult ți-ai dori bani sau împlinirea unui vis.

5.     Încerci să fugi, dar nu poți

Visul în care vrei să fugi, dar nu reușești prezice o perioadă grea. În realitate, problemele și grijile te încearcă și nu găsești scăparea. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să îl ceri. Viața vine cu greutăți, dar cei dragi nu te vor lăsa să te îneci la mal.

6.     Fugi de un monstru în vis

Acel monstru este sinele tău. Ai un conflict major în interior. Poate că încerci să mulțumești pe toată lumea, dar oricum ai face nu reușești iar în interiorul tău te devalorizezi.

Acest lucru poate fi un pericol pentru sănătatea ta. Trebuie să găsești soluția pentru a schimba asta la tine.

Interpretarea visului te va ajuta să iei decizii corecte în realitate așa că, nu ignora visele și mergi pe firul asocierilor pentru a descoperi mesajul subconștientului, pot fi idei pe care în mod conștient nu le vezi.