Ce înseamnă când visezi că plângi în hohote

plângi în hohoteAi avut un astfel de vis și te întrebi ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote? Ți se pare atât de real și probabil că te trezești din somn plângând.

Desigur, este important contextul din vis și emoția pentru că se poate să plângi în hohote de bucurie. Oricum, ceea ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote are o interpretare legată de emoții.

Încearcă să-ți amintești de ce plângeai și dacă mai erau prezente persoane. Noi, îți aducem câteva idei de interpretare a visului în contexte diferite pentru ca tu să poți găsi asocierea cu realitatea.

Acest vis te ajută să te înțelegi și gestionezi mai bine la nivel emoțional așa că, nu-l trece cu vederea.Ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote

Cu siguranță visul scoate la iveală emoții pe care poate că în realitate nu ele iei în considerare, dar care încarcă sufletul. Simți tristețe dacă motivul pentru care plângi în vis este unul legat de o situație reală, dureroasă.

Dacă plângi în vis pentru că o persoană dragă a murit iar în realitate s-a întâmplat asta, ceea ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote este o formă de eliberare a durerii.

Există situații când plângi în hohote pentru un motiv care este opus în realitate cum ar fi o ceartă cu mama ta. Un astfel de vis nu prevestește o ceartă cu mama, dimpotrivă, în realitate relația este bună.

Iată câteva idei cu ajutorul cărora poți interpreta visul tău:

1.    Ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote după moartea cuiva

Dacă în realitate ai pierdut pe cineva iar în vis plângi în hohote, este o formă de eliberare emoțională, a durerii.

În schimb, dacă o persoană dragă trece printr-o perioadă grea în privința sănătății iar tu ai acest vis, ceea ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote pentru că ar fi murit, înseamnă că în realitate va fi bine.

2.    Ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote, singur/ă

Acest vis în care plângi în hohote și în singurătate este o formă de reprimare a emoțiilor. Sufletul tău are nevoie să elibereze sentimente și poate chiar așa se simte…singur.

Dacă însă, sunt alte persoane prezente care te privesc, ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote în fața lor este că simți nevoia de atenție, de validare sau că te simți expus/ă. Poate îți amintești cine erau cei din vis.

3.    Ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote, de bucurie

Un sentiment de bucurie în vis are aceeași semnificație în realitate. Înseamnă că în realitate simți recunoștință pentru ceva și a fost forma prin care ai permis acestei emoții să iasă la suprafață.

4.    Ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote, din dragoste

Acest vis poate indica niște sentimente reprimate. Simți nevoia să te exprimi față de persoana iubită și să te deschizi la nivel profund, dar ceva te reține.

Dacă ai un sentiment negativ în vis, ceea ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote este că probabil te simți vulnerabil/ă în relație, crezi că celălalt nu simte la fel pentru tine.

Să fiți despărțiți în realitate, dar să ai acest vis, poate însemna că acolo au rămas lucruri nelămurite pentru tine, dar vei fi bine.

Acum că ai aflat ce înseamnă când te visezi că plângi în hohote, deși poate fi supărător un astfel de vis, în esență are simbolistică pozitivă. Te ajută să te înțelegi la nivel emoțional și să înveți să eliberezi emoțiile într-un mod adecvat pentru că reprimarea lor, pe termen lung, îți poate creea probleme de sănătate.