Ce înseamnă când visezi că plângi

visezi ca plangi

Te întrebi ce înseamnă când visezi că plângi? Un astfel de vis poate veni cu o încărcătură emoțională, o tristețe. Ba chiar s-ar putea să plângi în vis, dar și în realitate.

Ei bine, ceea ce ai visat poate fi ceva pozitiv în realitate. În lumea viselor este cunoscută teoria conform căreia ceea ce se petrece în vis, este opusul a ceea ce urmează în realitate.

Prin urmare, dacă în vis ai plâns și sentimentul era de tristețe, în realitate este foarte posibil să ai parte de bucurie. Desigur, există câteva nuanțe ale visului în funcție de context și emoție.

Află din acest articol cum îl poți interpreta pentru a afla ce înseamnă când visezi că plângi și mesaj aduce.Ce înseamnă când visezi că plângi?

În lumea viselor, apa reprezintă emoțiile iar lacrimile sunt apa deci este legat de emoții. Păstrând teoria menționată, dacă ai visat că plângeai și aveai un sentiment negativ, în realitate va fi invers.

Atunci, probabil că te întrebi ce înseamnă când visezi că plângi de bucurie? În realitate vin vești proaste? Nu este obligatoriu.

Lacrimile din vis mai sunt asociate cu banii astfel că dacă ai visat că plângi și ai teama de  a pierde bani sau pentru banii de care ai foarte mare nevoie, în realitate este foarte posibil să vină spre tine o sumă importantă de bani, dar să fie necesar să muncești din greu. Nu este exclusă nici opțiunea unui câștig.

Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă când visezi că plângi, iată câteva contexte:

1.     Ce înseamnă când visezi că plângi după o ceartă cu cineva?

Dacă plânsul din vis are legătură cu cineva drag, după o ceartă sau visezi că te părăsește partenerul de viață și plângi, în realitate este posibil să existe niște tensiuni.

Se anunță relații foarte bune pentru că în final, veți rezolva problemele și vă veți înțelege apoi, foarte bine.

2.     În vis, plângi în hohote, dar plângi și în realitate

În visul tău te vezi plângând în hohote și atât de tare încât plângi și în realitate. Te poți aștepta la un câștig important, fie că este un loc de muncă pentru un salar mult mai mare, o investiție de succes, o moștenire, sau câștig de valoare la un concurs, etc.

Poate avea legătură și cu partenerul de viață, iar pentru cei care îl au, se anunță o relație foarte bună, cu realizări. Pentru cei singuri, un astfel de vis poate anunța întâlnirea cu persoana potrivită.

3.     Ce înseamnă când visezi că plângi de fericire?

Este de asemenea o conotație pozitivă, poate prevesti eliberarea de griji pe care le porți, un premiu sau succes în viața profesională.

Amintește-ți că până și o veste aparent negativă, poate deveni la scurt timp una pozitivă și poate schimba totul în favoarea ta fără să te fi gândit vreo clipă la asta.

Visul în care plângi este legat de starea emoțională din realitate sau îți poate arăta emoții pe care nu le conștientizezi, dar cărora dacă le acorzi atenție lucrurile vor decurge mai bine în viața ta.

Adesea un astfel de vis apare atunci când există evenimente și situații din viața reală asupra cărora îți proiectezi niște stări emoționale și trăiești frici, anticipat.

Amintește-ți de situații în privința cărora ai trăit frică, dar nu s-au petrecut cum ai crezut. Dacă emoția este foarte puternică, o vei vedea în vis.

Ca să înțelegi ce înseamnă când visezi că plângi acordă atenție acestor elemente și vezi asocierile cu realitatea pentru că în multe situații subconștientul le percepe diferit și îți lasă mesajul prin vis.