Ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva

visezi ca te certi cu cineva

Te întrebi ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva? Cu siguranță visul îți pune semne de întrebare și primul instinct este să afli ce înseamnă când visezi ca te cerți cu cineva drag ție.

Visul te poate nedumeri dacă nu cunoști persoana cu care te cerți sau te poate face să suferi dacă persoana cu care te cerți în vis este mama sau altcineva drag din familie. Nu te îngrijora prea tare pentru că, indiferent de semnificația visului, tu vei obține informații prețioase care, în realitate, îți vor fi de folos.

Citește în continuare acest articol pentru a afla semnificația visului tău și mesajul subconștientului.Ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva

Cearta în vis vine cu diferite semnificații dar, dacă ai detalii din vis, stări emoționale și acțiuni, visul îți poate spune despre:

  • cum reușești să faci față situațiilor din viața ta,
  • cum te confrunți cu ele,
  • conflictele de natură emoțională sau morală (legate de conștiință) pe care le ai.

Ar fi de ajutor să-ți amintești și discuția din vis și persoana.

Farmaciştii Catena recomandă Benesio Strescalm care, datorita mixului de 7 ingrediente active, ajuta organismul in lupta cu stresul si restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice, inducand o stare de bine.

Mai jos, găsești câteva idei despre ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva în funcție de context și persoane.

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu mama ta

Este unul dintre visele care te pot face să suferi. Dacă în realitate relația este una bună, atunci acest vis vine pentru a-ți atrage atenția asupra sentimentelor interioare. Ai dificultăți în a le controla. Cu atât mai mult dacă în vis tu inițiezi cearta.

Acordă mai multă atenție stărilor emoționale din realitate și învață să le gestionezi. Până la urmă nu vrei să-i rănești pe cei pe care îi iubești.

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva drag precum fratele sau sora

Se spune că frații trebuie să fie cei mai buni prieteni și adesea este așa dar, dacă în vis vă certați, este un semn legat de problemele emoționale. Cum probleme emoționale au la bază un conflict, visul te avertizează asupra relațiilor din interiorul familiei.

Încearcă să-ți gestionezi emoțiile chiar dacă relațiile nu sunt bune pentru că, dacă nutriți nemulțumiri din ambele părți, conflictul din realitate nu va putea fi evitat.

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu tatăl tău

Tatăl din vis este simbolul deciziilor asumate, al perseverenței. O ceartă cu tata în vis îți spune că nu ești suficient de consecvent/ă în acțiuni pentru a-ți atinge obiectivele, duci lupte interioare.

Ia o decizie asumată! Dacă rămâi în acest conflict, îți asiguri eșecul, iar dacă vrei cu adevărat, faci ceea ce trebuie.

Dacă în vis apare agresivitatea fizică din partea ta către tată, înseamnă că în ceea ce îți dorești să faci ai nevoie de aprobarea lui; dacă tatăl tău te ceartă în vis, înseamnă că legătura emoțională este ruptă.

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva din afara familiei

Dacă în vis te cerți cu un prieten îți spune despre faptul că te poți simți rănit/ă iar soluția pentru asta este să analizezi bine cum te simți în realitate. Caută soluțiile favorabile astfel încât să te liniștească..

Dacă nu cunoști persoana din vis, atunci visul este despre teama ta față de viitor și ce îți poate aduce acesta. Faptul că nu știi ce te așteaptă te îngrijorează. Trebuie să înțelegi că nu poți gestiona totul, așa că acceptă ce vine spre tine și ai răbdare.

Iată cum un vis îți poate spune atât de multe despre tine și emoțiile tale iar acum că știi ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva, informațiile te pot ajuta ca în realitate să iei decizii bune.

Foto Shutterstock