Ce înseamnă când visezi că te îneci

te îneci

Vrei să afli ce înseamnă când visezi că te îneci? Este neplăcut un astfel de vis iar emoțiile și simțirile te pot trezi din somn.

Trăiești o adevărată spaimă în urma acestui coșmar însă ceea ce înseamnă are la bază tot ceea ce te îngrijorează sau înspăimântă în viața de zi cu zi. Toate acestea te fac să te simți ca și cum te-ai îneca.

Cu toate acestea, interpretarea are nevoie de mai multe elemente din vis pentru ca tu să afli exact mesajul din spatele lui. Este important și cum sau cu ce te îneci, dar mai ales, ce simți în vis.

Îți prezentăm câteva idei despre ceea ce înseamnă când visezi că te îneci, semnificații din diferite contexte și mesajele pe care le-ar putea ascunde.Ce înseamnă când visezi că te îneci

După cum intuiești, visul este în strânsă legătură cu starea ta emoțională. La baza lui stau situații precum:

  • sentimente puternice, negative, care te copleșesc, legate de relații din viața personală sau profesională.
  • multe griji, obligații și situații pe care nu reușești să le controlezi.
  • lupta continuă pentru autenticitatea ta sau, la polul opus, pentru a fi la nivelul celorlalți (te simți în inferioritate).
  • traumele care nu-ți dau pace și își fac apariția în mod repetat în prezentul tău.
  • stres puternic, atacuri de panică, starea aproape permanentă în care te simți în pericol și nimeni nu te poate ajuta.

Toate pot aduce în visul tău imagini care arată că te îneci, dar este important să-ți amintești detalii pentru a putea descoperi ce înseamnă când visezi că te îneci. 

Benesio Strescalm, datorita mixului de 7 ingrediente active, ajuta organismul in lupta cu stresul si restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice, inducand o stare de bine.

Iată cele mai des întâlnite visuri și semnificațiile lor:

1.     În visul tău te îneci în cadă

Cada este elementul care îți arată că este vorba despre imediata apropiere. Poate te judeci aspru pentru anumite lucruri din prezent, simți vinovăție legat de persoane apropiate.

Ar putea fi vorba despre relația ta amoroasă care te nemulțumește. Starea pe care ți-o aduce acest conflict te face să simți că te îneci.

2.     Ce înseamnă când visezi că te îneci și cineva te salvează

Este minunat că ai persoane pe care te poți baza la nevoie. Totuși, visul în care te îneci și cineva te salvează îți transmite că trebuie să te preocupe situațiile din viața ta și să nu tratezi totul cu superficialitate cu siguranța că ai un „salvator” în spate.

3.     Te îneci cu un os în vis

În vis poți vedea că te îneci și cu obiecte sau mâncare, dar dacă vezi că te îneci cu un os, trebuie să știi că acesta este un avertisment.

În realitate îți sunt puse piedici cu rea voință și consecințele pot fi grave. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți desfășori activitățile zilnice cu precauție. Astfel, neplăcerile nu te vor lua prin surprindere.

4.     Ce înseamnă când visezi că te îneci într-o piscină

Suprafața mare a piscinei/bazinului față de cadă îți arată că este vorba despre situații exterioare. Ceea ce te frământă în realitate este permanenta comparație cu ceilalți, cu viețile lor, ești mereu în competiție, să faci mai mult, să ai mai mult și mai bine, etc.

Renunță la înverșunarea asta pentru că nu-ți aduce nimic bun iar fiecare om este diferit și trăiește diferit, are caracteristici diferite.

Bucură-te mai mult de ceea ce ești și ceea ce ai pentru că nu-i vei putea întrece pe toți, indiferent din ce punct de vedere.

Visul tău vine cu informații importante, ar fi bine să nu-l ignori. Învață să te uiți mai des în interiorul tău pentru a înțelege, doar așa poți schimba, în bine, viața ta.