Ce înseamnă când visezi câini

caini in vis

Ce înseamnă când visezi câini? Dacă ți-au apărut câini în vis trebuie să știi că aceștia pot avea diferite semnificații în funcție de câțiva factori. Tocmai pentru că pot avea o simbolistică pozitivă sau una negativă, este important să-ți amintești cât mai multe detalii din vis.

Atunci când ai văzut câini în vis trebuie să acorzi mai multă atenție interiorului tău sau exteriorului raportat la tine. Deci, câinele din vis vine să-ți atragă atenția asupra chestiunilor din viața ta. Urmează aceste idei dacă vrei să interpretezi cât mai corect visul avut pentru că după ce ai extras posibile concluzii, îți pot fi de folos.Câini în vis – semnificații

Câinii sunt cunoscuți și apreciați pentru loialitate. În viața reală, poți vorbi despre loialitate în cazul relațiilor, a prieteniilor așa că acești câini în vis vin să-ți spună despre asta.

De asemenea, câinii din vis au și rol de protecție, dar în realitate, aceștia sunt simbolul intuiției, al valorilor și intențiilor tale.

Astfel, dacă acorzi atenție detaliilor din vis, context, acțiune și persoane, apariția unor câini în vis poate fi de bun augur.

Ce înseamnă când visezi câini?

Animalele de companie sunt o parte importantă în viețile multor persoane. În vis, câinii vin să te avertizeze, să-ți capteze atenția asupra unor aspecte, asupra unor schimbări care se produc iar tu, ar fi bine să fii conștient/ă.

În funcție de ipostaze întâmplări, apariția unor câini în vis poate fi interpretată astfel:

1.     Câini în vis care sapă

Aceștia prevestesc descoperiri pe care le vei face. Probabil, cauți răspunsuri într-o situație sau mai multe. Ai întrebări care te frământă și cauți să descoperi ce ascund acestea.

2.     Câini care atacă

Acești câini în vis te vor lăsa cu impresia că ai avut un coșmar, dar în realitate este vorba de temerile tale. Trăiești niște frici iar cu înțelegere și răbdare vei reuși să descoperi despre ce este vorba și să le depășești. Poate fi o anxietate.

3.     Ce înseamnă când visezi câini mici

Câinii de statură mică pe care îi vezi în vis, te vor face să simți bucurie, veselie. Exact asta simbolizează și în viața reală, sunt bucuriile din viața ta. Acești câini în vis apar ca să-ți amintească să te bucuri.

4.     Câini în vis care latră la tine

Câinele care latră la tine amenințător, simbolizează legăturile, relațiile nefavorabile pe vrei să le inițiezi (profesional sau personal).

Dacă în vis, câinele care latră la tine o face fericit, atunci este vorba despre relații pozitive, favorabile ție.

5.     Câini care te mușcă

Aceștia pot însemna trădare. Vin să te avertizeze asupra persoanei care te manipulează sau care îți este neloială.

Dacă în vis, te mușcă de mână, este vorba despre persoana în care ai mare încredere și te trădează.

Dacă mușcătura este la nivelul piciorului, simbolizează un declin în viață raportat la cât de gravă este mușcătura, așa este și experiența.

De asemenea, acești câini în vis pot simboliza un conflict cu persoane apropiate.

6.     Câini care sunt pe moarte sau morți.

Aceștia vin să te pregătească de un sfârșit. Visul apare adesea persoanelor care trec printr-o experiență grea în relații (căsnicie sau parteneriat profesional). Dacă ai avut câini în vis morți sau pe moarte prevestesc încheierea sau te va face să înțelegi că s-a petrecut deja.

Încercând să afli ce înseamnă când visezi câini vei putea acorda atenție unor lucruri pe care poate că nu le observi.

Nu prevestesc o tragedie peste care să nu poți trece, dar dacă iei în considerare simbolistica unor câini în vis poți aborda diferit orice situație neplăcută din relațiile tale, deci nu trece peste acest vis.