Ce înseamnă când visezi coliva

visezi colivaDacă te sperie gândul că ceea ce înseamnă când visezi coliva poate avea legătură cu moartea cuiva drag, citește acest articol pentru ca lucrurile să îți fie clare. Să vezi coliva în vis are o strânsă legătură cu situația ta spirituală.

Coliva poate simboliza renașterea, dar poate prevesti și suferință. Totuși, visul nu trebuie să te sperie pentru că sunt importante mai multe elemente din timpul somnului pentru a afla semnificația lui.

Prin urmare, dacă ți-a apărut coliva în vis încearcă să-ți amintești acțiunea și starea ta emoțională căci, deși visul ar putea avea simbol negativ, te poate pregăti pentru ceva din viața reală sau ai șansa să faci schimbări care să te ducă pe drumul cel bun.Coliva în vis – semnificații

Știi deja, în viața reală, coliva este realizată pentru ceremoniile funerare și are o însemnătate puternică în cultura creștină. Ei bine, coliva în vis are multiple semnificații.

Dacă privești din unghi spiritual, imaginea colivei în vis poate avea la bază ideea de renaștere spirituală și, în realitate, să simți liniște sufletească, o apropiere de Divinitate, că te-ai conectat la energia interioară. Toate acestea sunt plusvaloare în relațiile interumane, ceea ce atrage abundență în viața ta.

Coliva în vis mai poate fi, pe lângă simbol al schimbării, șansa de a îndrepta situații din viața reală sau relații.

Ce înseamnă când visezi coliva

Visul în care apare coliva este destul de des întâlnit și, din acest motiv, există superstiția din popor. Cum spuneam, nu este obligatoriu să fie așa, pentru că sunt mai mulți factori care influențează interpretarea visului tău.

Îți aducem în atenție câteva interpretări ale imaginilor în care ai văzut coliva în vis, transpuse în diferite contexte, pentru a-ți fi mai ușor să găsești asocierile cu realitatea:

1.    Coliva în vis de culoare neagră

Visul poate prevesti o afectare emoțională. Coliva în vis de culoare neagră poate simboliza pierdere, întâmplări care te vor afecta, situații neplăcute care îți vor aduce supărare, nefericire.

Trebuie să înțelegi că viața este formată și din aceste lucruri, așa că subconștientul te avertizează pentru a te pregăti. Ceea ce înseamnă când visezi coliva neagră este și un îndemn la găsirea echilibrului emoțional.

2.    Mănânci coliva în vis

Dacă te vezi mâncând coliva în vis, încearcă să-ți amintești dacă ți-a plăcut sau nu. Sentimentul pozitiv este prezent dacă ți-a plăcut coliva mâncată în vis și asta înseamnă că îți hrănești sufletul, deci, în realitate, lucrurile decurg bine, simți împlinire și bucurie.

În schimb, dacă nu ți-a plăcut coliva pe care o mâncai în vis, înseamnă că îți otrăvești sufletul prin acțiuni și vorbe neadecvate, dar care îți vor aduce suferință în viața de zi cu zi. Dacă mănânci coliva în vis și nu ai un sentiment plăcut, ai grijă la tine! Mai bine abține-te decât să-i vorbești urât cuiva drag sau să-l rănești.

3.    Ce înseamnă când visezi coliva pe care tu o pregătești

Să te vezi pregătind coliva în vis, care este și foarte bună, înseamnă că în realitate te așteaptă bucuria unor câștiguri din activitatea ta. Munca ta are roade și te bucuri de ele.

Dacă nu îți reușește rețeta colivei și ai stricat totul în vis, înseamnă că întâmpini probleme și te pot copleși grijile din viața reală, însă ține minte că totul trece.

După cum poți observa, ceea ce înseamnă când visezi coliva cu simbolistică negativă te poate îndemna la acceptare în viața reală a unor situații, tocmai pentru a-ți găsi liniștea interioară. Amintește-ți că visele sunt mesajele subconștientului, care, odată înțelese, îți vor face viața mai plăcută.