Ce înseamnă când visezi copil mic

Te întrebi ce înseamnă când visezi copil mic? Trebuie să recunoști că este un vis ciudat, mai ales dacă nu ai copii sau prea multă legătură cu ei.

Ei bine, un copil mic în vis se leagă, de cele mai multe ori, de copilul interior. Este importantă starea emoțională a copilului din vis pentru că ea reprezintă starea ta interioară.

Din prismă tradițională, se spune că un copil mic în vis prevestește ceva negativ, dar nu trebuie să te panichezi, nu este neapărat vorba despre tine sau care să te afecteze în mod deosebit.

Află cum poți interpreta un vis în care îți apare un copil sau mai mulți și care sunt semnele de alarmă pe care le aduce.Copil mic în vis – semnificații

Pe lângă conotațiile simbolistice, apariția unui copil mic în vis are și o latură psihologică.

Ar putea însemna nevoia ta de protecție sau contactul dintre tine, adult, și copilul interior.

Desigur, asta depinde foarte mult de context și starea pe care o are acel copil mic în vis.

Atenție la toate detaliile din vis și ghidează-te după aceste câteva idei generale, pentru a descifra cât mai bine visul:

  • Alăptarea unui copil mic – belșug și fericire,
  • Copii pe care îi duci ținându-i de mână – încheierea unei afaceri de succes,
  • Legănând un copil – idei despre o nouă afacere, speranță,
  • Copil ținut în brațe – rușine, necaz,
  • Te vezi copil mic în vis – o nouă legătură sentimentală,
  • Mai mulți copii adunați – necazuri,
  • Lovești un copil – nedreptate.

Cele mai des întâlnite vise cu copii și interpretări:

1.     Ce înseamnă când visezi copil mic

Copilul interior este un element important din perspectivă psihologică și în mod cert are „un cuvânt de spus” chiar dacă acum, ești adult.

De fapt, copilul interior se traduce prin dorința de a te exprima liber din toate punctele de vedere. Cât de bine poți face asta, acum?

2.     Copil mic în vis: vesel sau trist

Este un aspect important, iar dacă acest copil mic în vis este vesel, îți aduce vești bune.  Un succes profesional. La fel, în cazul mai multor copii care se joacă.

Dacă copilul râde în hohote, este fericit, dar în realitate ai putea primi invers: vești proaste care te vor întrista pe măsură.

În cazul unui copil mic în vis, trist, semnificația este una negativă, veștile pot fi legate de familie, de sănătatea cuiva. Un copil mic în vis care plânge, poate prevesti moartea unei persoane apropiate.

3.     Copil mic în vis, nou-născut

Veștile nu sunt tocmai bune, dar depinde cum apare acest copil mic în vis, de momentul nașterii. Poate prevesti obstacole sau neînțelegeri.

Dacă în vis, copilul se naște mort, există o amenințare pentru familia voastră, cineva nu vă vrea binele sau poate simboliza încheierea a ceva foarte important pentru tine.

În sens pozitiv, totul este minunat la nașterea copilului, înseamnă că îți vei face planuri noi și le vei duce la bun sfârșit cu succes.

4.     Ce înseamnă când visezi copil mic – fată sau băiat

O fetiță care apare în visul tău prevestește o perioadă fericită în viața ta profesională, un nou proiect de succes, câștiguri, premii sau o persoană nouă în această etapă.

Un copil mic în vis, băiat, ar putea prevesti dificultăți în atingerea scopurilor, dar nimic grav, ancorează-te în răbdare.

Interpretarea a ceea ce înseamnă când visezi copil mic te poate ajuta în prevenirea situațiilor sau veștilor neplăcute și apoi, să le gestionezi mai bine.

În final, toate vor trece iar faptul că ți-a apărut un copil mic în vis nu trebuie să te sperie, acționează cu precauție.