Ce înseamnă când visezi nuci

nuci in vis

Vrei să afli ce înseamnă când visezi nuci? Ești în locul potrivit! Se spune că nucul, ramurile lui si fructele sunt simbol al înțelepciunii, al fertilității sau longevității. Cu toate acestea, dacă ai văzut nuci în vis, este important dacă ești femeie sau bărbat în realitate, dar și acțiunea din vis și emoția.

Venim în sprijinul tău cu câteva idei care te vor ajuta în interpretare pentru ca apoi să afli mesajul ascuns al subconștientului pentru că îți poate fi de folos în viața reală.Nuci în vis – semnificații

Un vis în care culegi nuci din copac este simbol al câștigului prin noroc. Dacă însă în vis culegi nuci de pe jos, pot apărea neplăceri sau discuții cu șeful, colegii sau în familie.

În cazul unei fete, nucile din vis pot însemna o căsătorie reușită sau că ar putea întâlni persoana potrivită, curând. Dacă ești însărcinată, ceea ce înseamnă când visezi nuci poate fi o formă de anxietate, griji în privința nașterii, a copilului.

Naturalis SomnControl este un supliment alimentar pe baza de Valeriana, Magneziu, Melatonina, L-Triptofan, Mac-californian si Vitamina B6, recomandat persoanelor care au dificultati de adormire, in perioade de suprasolicitare in urma unui efort fizic sau intelectual intens, precum si persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau se confrunta cu schimbari de fus orar.

Pentru un bărbat, aceste nuci în vis îndeamnă la grijă față de sănătate. Respectă recomandările specialistului și ai grijă la alimentație. Este posibil să te desparți de o persoană dragă, deci și de sănătatea emoțională, dacă simți dor sau tristețe.

Ce înseamnă când visezi nuci

Pentru a interpreta corect visul, încearcă să-ți amintești detalii și ce emoții trăiai. Să te vezi cum spargi nuci în vis este un avertisment. Ai grijă la partenerii de afaceri pentru că te pot înșela. Nu alege încrederea oarbă și verifică documente, situații, etc.

Dacă vezi că alții sparg nuci în vis, ai grijă la ce sfaturi primești. Gândește-te bine înainte să le aplici pentru a nu regreta.

Iată câteva idei de interpretări în diferite contexte care te vor ajuta să faci asocierile cu realitatea:

1.    Cumperi sau vinzi nuci în vis

Cumpărarea nucilor în vis reprezintă rezolvarea unei probleme importante cu ajutorul banilor chiar dacă nu ai vrea să-i cheltui, dar nu poți ocoli problema la nesfârșit.

Să vinzi nuci în vis înseamnă să îți cunoști adevărata valoare. Îți apreciezi munca, efortul și cunoștințele și nu accepți orice ofertă, dar ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă.

2.    Ce înseamnă când visezi nuci pe care le furi

Faptul că furi nuci în vis este avertismentul că poți avea probleme grave dacă faci acțiuni negândite. Cere ajutorul pentru situația din realitate care te preocupă și nu acționa necugetat.

Dacă alții sunt cei care fură nucile, este posibil ca persoana iubită sau vreo rudă să fie cea care îți cere ajutor sau sfaturi.

3.    Ai văzut coji de nuci în vis

Să vezi coji de nuci este un semn că trebuie să acționezi cu prudență în viața de zi cu zi. Dacă semnezi un contract sau orice altceva, ai grijă să nu fie o înșelăciune, gândește-te bine înainte.

Dacă însă, culegi coji de nuci este posibil să prevestească probleme de natură juridică. Poate un proces de divorț. Lupta prin instanțe nu este un scop pentru tine, rămâi în echilibru.

4.    Ce înseamnă când visezi nuci putrede

Este ceva ”putred„ și în viața ta. Probabil un conflict care durează. Aceste nuci în vis au apărut pentru a-ți spune că este cazul să iei o decizie: dacă nu există rezolvare, retrage-te din acest conflict.

5.    Tu sau altcineva mâncați nuci în vis

Este simbolul încăpățânării într-un conflict. Dacă tu mănânci nuci atunci, cel încăpățânat ești tu și prelungești cearta iar dacă altcineva mănâncă nuci, acea persoană este menține tensiunea între voi.

Dacă ai înțeles că visele aduc informații din subconștient, ar fi să nu le ignori chiar dacă nu-ți place mesajul. Unele aduc vești bune, altele, te pot ghida în rezolvarea unor probleme.