Ce înseamnă când visezi o femeie gravidă?

Visele în care apare o femeie gravidă sunt încărcate de semnificații și pot fi interpretate în multe moduri, cu atât mai mult cu cât femeia însărcinată din vis poate fi o cunoștință, o persoană străină sau chiar tu. La modul general, conform dicționarului de vise al lui Gustavus Miller, visul în care apare o femeie gravidă este unul cu oarecare conotații negative. Însă, în interpretarea unui astfel de vis, trebuie luată în calcul și atitudinea persoanei care visează față de o potențială sarcină.

Farmaciștii Catena recomandă crema pentru vergeturi Rilastil Stretch Marks, un tratament specific antivergeturi care, prin textura bogată și cremoasă, este potrivită pentru un masaj lung și pozitiv. Crema vergeturi conține un complex de aminoacizi, vitamine și ulei din tărâțe de ovăz care cresc elasticitatea pielii și luptă împotriva deteriorării acesteia.

De multe ori, dorința puternică sau, din contra, frica de a deveni mama își poate lăsa o puternică amprentă la nivel subconștientului și, astfel, starea se poate reflecta în timpul somnului, sub forma viselor de noapte. Înainte de a vedea interpretarea visului în care apare o femeie însărcinată, ia în calcul ce simți tu față de o posibilă sarcina, față de posibilitatea de a deveni mama. Interpretarea pe care o dau europenii visului în care apare o femeie gravidă este una pozitivă, aducătoare de bogăție, sănătate, dezvoltare personală și realizări profesionale. Hindușii consideră că un astfel de vis anunță ruptura unei prietenii, în timp ce islamiștii traduc visul prin posibilitatea apariției unor probleme, griji sau a unor planuri mari de viitor.Interpretarea visului în care apare o femeie gravidă

Visul în care apare o femeie gravidă cere răbdare și responsabilitate în viață reală. Este posibil să fii astfel anunțată că urmează o perioada în care vei depune mai mult efort ca de obicei, dar și rezultatele vor fi pe măsură.

Visul acesta simbolizează și faptul că ești o persoană serioasă, conștiincioasă și respectuoasă, dezamăgirile nefiind absolut deloc pe placul tău.

Conform unor interpretări, visele în care o femeie se vede însărcinată denotă o problemă sexuală, o frică sau o frustrare, în cele mai multe cazuri conotațiile fiind legate de partener și de viața sexuală reală. Femeile care visează astfel își doresc un partener stabil, căsătorie, iubire și împlinire în plan amoros.

Dacă în vis îți apare o femeie gravidă pe care o recunoșți, înseamnă că în viață reală cineva te va însărcina cu atribuții și responsabilități care, deși simți că nu te definesc, mai târziu îți vor aduce succesul. Acest vis poate traduce și o puternică inspirație, imaginație și creativitate.

Sarcina în vis reprezintă și dorința ta de a te elibera de anumite probleme și griji.

Sarcina în vis poate anunță și o rezolvare mult așteptată, o schimbare în viața ta.

Dacă te visezi însărcinată și ai o sarcina liniștită și fără griji, înseamnă că ești înconjurată de prieteni și oamenii cu care intri în contact te vor sprijini în demersurile tale.

Dacă te vezi însărcinată și durerile sunt mari, este semn că trebuie să depui un efort mai mare decât te așteptai pentru a-ți îndeplini visele. Este un vis care poate aduce explicații favorabile, însă cere depășirea unor obstacole și bariere.

Dacă visezi că naști, nu trebuie să te sperii, căci acest vis prevestește o perioada favorabilă în care se vor materializa roadele muncii tale. Nașterea simbolizează un nou început, anunță primirea unor vești și schimbări în viață ta.

Dacă visezi că naști și copilul este liniștit, înseamnă că faptele tale și munca ta se vor concretiza în rezultate pozitive. Dacă în realitate speri la ceva sau îți doreșți ceva anume, pregătește-te, căci ai șansă să-l obții. Anunță vești bune și schimbări favorabile.

Dacă visezi că ai născut un copil care plânge și țipă, este semn că dorințele și schimbările pe care ți le dorești în viață reală nu vor veni chiar așa ușor. Copilul care plânge anunță vești rele și o traiectorie nu tocmai pozitivă pentru viitorul tău.

Dacă visezi că mișcă copilul în burtă, este semn că în viață reală ești nerăbdătoare cu privire la un aspect.

Efectuarea unui test de sarcinp în intimitatea casei tale îți va răspunde rapid și sigur la întrebarea “Sunt însărcinată?”. Farmaciștii Catena îți propun test de sarcina tip stilou de la Fildas, modern și precis, cu ajutorul căruia vei primi răspunsul pe care îl aștepți.

Dacă te vezi în vis născând un copil mort, dincolo de sperietură și sentimentul dureros cu care te vei trezi, trebuie să iei în calcul că speranțele, visele și dorințele tale față de viitor nu se vor concretiza. Nașterea unui copil mort poate traduce sfârșitul unei relații, în special a unei relații de dragoste.

Dacă visezi că naști un copil gras, înseamnă că te simți doborata de problemele reale și greutățile te apasă, astfel încât ai nevoie de ajutor din exterior.

Dacă visezi că dai naștere unui copil cu handicap, trebuie să ai grijă, căci în jurul tău există oameni răi care îți vor răul și care sunt dispuși să lupte pentru a-ți distruge planurile de viitor, indiferent în ce sfera se desfășoară acestea.

Dacă în vis naști înainte de termen, pregătește-te să întâmpini în realitate niște evenimente la care nu te așteptai, menite să-ți schimbe destinul și să te surprindă.

Dacă, din contra, visezi că ești gravidă și nu mai naști, este semn prevestitor bun, anunțând îndeplinirea unei dorințe cât de curând.

Dacă te vezi în vis făcându-ți un test de sarcina, înseamnă că în viață reală ești supusă multor teste și lucrezi sub presiune. Oamenii din jurul tău pot să nu-ți acorde încrederea necesară, încrederea de care ai nevoie pentru a face față prezentului, iar tu te simți nedreptățită.

Dacă cineva în vis îți spune că ești însărcinată, atunci ar fi cazul să-ți faci, în realitate, un test. Poate fi un vis premonitoriu sau poate organismul tău știe deja acest aspect și, la nivel inconștient, te atenționează.

Dacă îți visezi iubitul sau soțul țînând un copil în brațe, este semn de adulter. Ai grijă că partenerul să nu aibă o aventură.

Dacă ești bărbat și visezi că dai naștere unui copil, înseamnă că iubita sau soția ta este însărcinată sau va rămâne însărcinată.