Ce inseamna cand visezi o femeie gravida?

Visele in care apare o femeie gravida sunt incarcate de semnificatii si pot fi interpretate in multe moduri, cu atat mai mult cu cat femeia insarcinata din vis poate fi o cunostinta, o persoana straina sau chiar tu. La modul general, conform dictionarului de vise al lui Gustavus Miller, visul in care apare o femeie gravida este unul cu conotatii negative. Insa, in interpretarea unui astfel de vis, trebuie luata in calcul si atitudinea persoanei care viseaza fata de o potentiala sarcina. De multe ori, dorinta puternica sau, din contra, frica de a deveni mama isi poate lasa o puternica amprenta la nivel subconstient si, astfel, starea se poate reflecta in timpul somnului, sub forma viselor de noapte. Inainte de a vedea interpretarea visului in care apare o femeie insarcinata, ia in calcul ce simti tu fata de o posibila sarcina, fata de posibilitatea de a deveni mama. Interpretarea pe care o dau europenii visului in care apare o femeie gravida este una pozitiva, aducatoare de bogatie, sanatate, dezvoltare personala si realizari profesionale. Hindusii considera ca un astfel de vis anunta ruptura unei prietenii, in timp ce islamistii traduc visul prin posibilitatea aparitiei unor probleme, griji sau a unor planuri mari de viitor.Ce inseamna cand visezi un bebelus?

Interpretarea visului in care apare o femeie gravida

 • Visul in care apare o femeie gravida cere rabdare si responsabilitate in viata reala. Este posibil sa fii astfel anuntata ca urmeaza o perioada in care vei depune mai mult efort ca de obicei, dar si rezultatele vor fi pe masura.
 • Visul acesta simbolizeaza si faptul ca esti o persoana serioasa, constiincioasa si respectuoasa, dezamagirile nefiind absolut deloc pe placul tau.
 • Conform unor interpretari, visele in care o femeie se vede insarcinata denota o problema sexuala, o frica sau o frustrare, in cele mai multe cazuri conotatiile fiind legate de partener si de viata sexuala reala. Femeile care viseaza astfel isi doresc un partener stabil, casatorie, iubire si implinire in plan amoros.
 • Daca in vis iti apare o femeie gravida pe care o recunosti, inseamna ca in viata reala cineva te va insarcina cu atributii si responsabilitati care, desi simti ca nu te definesc, mai tarziu iti vor aduce succesul. Acest vis poate traduce si o puternica inspiratie, imaginatie si creativitate.
 • Sarcina in vis reprezinta si dorinta ta de a te elibera de anumite probleme si griji.
 • Sarcina in vis poate anunta si o rezolvare mult asteptata, o schimbare in viata ta.
 • Daca te visezi insarcinata si ai o sarcina linistita si fara griji, inseamna ca esti inconjurata de prieteni si oamenii cu care intri in contact te vor sprijini in demersurile tale.
 • Daca te vezi insarcinata si durerile sunt mari, este semn ca trebuie sa depui un efort mai mare decat te asteptai pentru a-ti indeplini visele. Este un vis care poate aduce explicatii favorabile, insa cere depasirea unor obstacole si bariere.
 • Daca visezi ca nasti, nu trebuie sa te sperii, caci acest vis prevesteste o perioada favorabila in care se vor materializa roadele muncii tale. Nasterea simbolizeaza un nou inceput, anunta primirea unor vesti si schimbari in viata ta.
 • Daca visezi ca nasti si copilul este linistit, inseamna ca faptele tale si munca ta se vor concretiza in rezultate pozitive. Daca in realitate speri la ceva sau iti doresti ceva anume, pregateste-te, caci ai sansa sa-l obtii. Anunta vesti bune si schimbari favorabile
 • Daca visezi ca ai nascut un copil care plange si tipa, este semn ca dorintele si schimbarile pe care ti le doresti in viata reala nu vor veni chiar asa usor. Copilul care plange anunta vesti rele si o traiectorie nu tocmai pozitiva pentru viitorul tau.
 • Daca visezi ca misca copilul in burta, este semn ca in viata reala esti nerabdatoare cu privire la un aspect.
 • Daca te vezi in vis nascand un copil mort, dincolo de sperietura si sentimentul dureros cu care te vei trezi, trebuie sa iei in calcul ca sperantele, visele si dorintele tale fata de viitor nu se vor concretiza. Nasterea unui copil mort poate traduce sfarsitul unei relatii, in special a unei relatii de dragoste.
 • Daca visezi ca nasti un copil gras, inseamna ca te simti doborata de problemele reale si greutatile te apasa, astfel incat ai nevoie de ajutor din exterior.
 • Daca visezi ca dai nastere unui copil cu handicap, trebuie sa ai grija, caci in jurul tau exista oameni perversi care iti vor raul si care sunt dispusi sa lupte pentru a-ti distruge planurile de viitor, indiferent in ce sfera se desfasoara acestea.
 • Daca in vis nasti inainte de termen, pregateste-te sa intampini in realitate niste evenimente la care nu te asteptai, menite sa-ti schimbe destinul si sa te surprinda.
 • Daca, din contra, visezi ca esti gravida si nu mai nasti, este semn prevestitor bun, anuntand indeplinirea unei dorinte cat de curand.
 • Daca te vezi in vis facandu-ti un test de sarcina, inseamna ca in viata reala esti supusa multor teste si lucrezi sub presiune. Oamenii din jurul tau pot sa nu-ti acorde increderea necesara, increderea de care ai nevoie pentru a face fata prezentului, iar tu te simti nedreptatita.
 • Daca cineva in vis iti spune ca esti insarcinata, atunci ar fi cazul sa-ti faci, in realitate, un test. Poate fi un vis premonitoriu sau poate organismul tau stie deja acest aspect si, la nivel inconstient, te atentioneaza.
 • Daca iti visezi iubitul sau sotul tinand un copil in brate, este semn de adulter. Ai grija ca partenerul sa nu aiba o aventura.
 • Daca esti barbat si visezi ca dai nastere unui copil, inseamna ca iubita sau sotia ta este insarcinata sau va ramane insarcinata.

Iata ce inseamna daca visezi un barbat! Click aici!

Text: Madalina Manole