Ce înseamnă când visezi ouă

ouă în vis

Vrei să afli ce înseamnă când visezi ouă? Poate te tulbură puțin faptul că ai văzut ouă în vis mai ales că nu înțelegi ce legătură ar putea avea cu tine sau cu realitatea ta.

Într-adevăr, nu este un vis atât de des întâlnit, dar chiar dacă l-ai avut o singură dată nu trebuie să treci cu vederea posibila semnificație, nu este ceva banal.

În cele mai multe interpretări, ouăle au semnificație pozitivă, dar ouăle roșii, de exemplu, sunt semn de primejdie cu foc.

Ouăle din vis pot veni cu multe sensuri, aceeași imagine poate avea conotații opuse. Interpretarea nu este atât de simplă așa că încearcă să-ți amintești cum te-ai simțit în vis și acțiunea.

Găsești mai jos câteva idei despre cum ai putea interpreta faptul că ai văzut ouă în vis și ce mesaje îți aduc.Semnificații pentru ouă în vis

În general, ouăle sunt simbol al productivității și al noilor începuturi, dar primesc și interpretări legate de viață, creație, sarcină.

Iată câteva:

Ouă în coș – pentru celibatari prevestesc căsătorie iar pentru căsătoriți prevestesc copii.

Mănânci ouă fierte – infidelitate (dacă în vis sentimentul este negativ) sau afacere profitabilă.

Găsești ouă în vis – dacă sunt ale unor păsări rare, sunt simbolul femeilor frumoase.

Mănânci omletă – prezice bucurie, prosperitate sau căsătorie.

Primești în dar un ou – prevestește că vei avea un copil (băiat) iar dacă oul este spart, moartea copilului.

Fierbi ouă în vis/le prăjești – simbolizează bârfa, cineva te vorbește de rău iar dacă prăjești ouă în vis, vin situații urgente în viața ta.

Pe de altă parte, este extrem de important să îți amintești detalii dacă ți-au apărut ouă în vis precum și contextul pentru că își va lăsa amprenta asupra mesajului.

Ce înseamnă când visezi ouă

Sunt multe posibile asocieri cu viața reală, dar te poți ghida după aceste exemple atât pozitive cât și negative. Amintește-ți că emoția din vis este foarte importantă.

1.     Ouă bătute sau albușuri de ou

Acest vis îți aduce vești. Poate fi vorba de beneficii, rezultate în urma angajamentului tău față de ceva sau cineva. Emoția din vis îți va spune dacă este de bine sau nu. Poate fi vorba și despre a suporta consecințe.

2.     Ouă în vis sparte sau crăpate

Ouăle sparte sunt dezamăgiri, decepții: profesional, personal sau în dragoste. Ouăle crăpate însă, sunt de bine. Bucuria pe care o aduc puii care ies din ouă crăpându-le, așa te vei bucura  în realitate pentru că vei avea rezultatele dorite în ceea ce faci. Dacă totuși, ai un sentiment negativ în vis, atunci ouăle crăpate îți spun despre fragilitatea ta.

3.     Cuib cu ouă în vis

Dacă ai văzut un cuib cu ouă în vis prevestesc câștiguri financiare, dar care care vor fi proporționale cu ouăle pe care le-ai văzut, mari sau mici.

4.     Ce înseamnă când visezi ouă colorate?

Cu excepția culorilor roșu și negru, dacă ți-au apărut ouă în vis, intens colorate, este semn că se apropie un eveniment important, o petrecere cu o ocazie specială.

5.     Spargi ouă în vis

Prezice nereușite în ceea ce faci pentru visul tău. Îl distrugi chiar tu, dar dacă vrei să ai rezultate bune, gândește-te la ce faci greșit și angajează-te mai serios în acest parcurs, cu mai multă perseverență cu implicare.

Iată că odată ce îți formezi o idee despre ce înseamnă când visezi ouă poți face asocieri cu situații și emoții din viața reală.

Faptul că ai văzut ouă în vis poate fi favorabil pentru tine căci vei acorda atenție anumitor emoții iar dacă este ceva negativ te va face precaut/ă.