Ce înseamnă când visezi păduchi

Păduchi în vis

Crezi cumva că ceea ce înseamnă când visezi păduchi prevestește ceva rău? Un vis neplăcut îți poate fi de folos dacă îl interpretezi corect.

După ce ai văzut păduchi în vis primul instinct este să-ți pui mâinile în cap pentru un control viguros, mai ales că visul a părut atât de real.

Nu e cazul să intri în panică! În realitate, păduchii sunt considerați paraziți care trăiesc în păr și se hrănesc cu sânge. Apariția lor este considerată neglijență în igiena personală deși nu e chiar așa.

Metaforic vorbind, există o legătură care îți explică apariția unor păduchi în vis. Află din acest articol cine sunt adevărații „paraziți” care stau „pe capul tău” și te secătuiesc de energie.Ce înseamnă când visezi păduchi

Mai exact, apariția unor păduchi în vis are legătură cu situații sau persoane care îți fac rău, dar ești neglijent/ă. Te storc de energie și, cel mai probabil, sunt în imediata apropiere. Păduchii din vis îți spun că este cazul să te ocupi de „igiena sufletului” tău.

Acordă atenție mare contextului și modului în care te simți atunci când vezi păduchi în vis, dacă sunt la tine sau la altcineva pentru interpretare.

Iată ce poate simboliza apariția unor păduchi în vis:

1.     Ce înseamnă când visezi păduchi în capul tău

Acești păduchi în vis simbolizează temeri, griji, probleme, nevoi, minciuni și situații de conflict pe care le ai. Îți atrag atenția asupra posibilelor trădări ale prietenilor sau a unor apropiați.

Acordă atenție celor din jurul tău în vis, iar dacă nu reușești să-i identifici este vorba despre un cerc de persoane care nu-ți fac bine și care alimentează neplăcerile.

Filtrează cu atenție oamenii din jurul tău în realitate pentru că acest vis este un avertisment, subconștientul tău știe deja acesta.

2.     Păduchi în vis: cineva te ajută să îndepărtezi păduchii din capul tău

Ai păduchi în vis iar o altă persoană te ajută să scapi de ei ( sentimentul este pozitiv). În realitate, cineva te ajută în mod neașteptat. Poate fi vorba de o oportunitate, un loc de muncă, investiție deci, prevestește o etapă nouă.

Dacă sentimentul este negativ în vis, persoanele care te ajută să scapi de păduchi pot fi persoane apropiate sau partenerul de viață care se îngrijorează în privința ta.

3.     Vezi păduchi în vis pe care încerci să-i ucizi

Înseamnă că ai rezolvările la toate grijile tale și totul va fi bine. Nu refuza dacă ai nevoie de ajutor, ia în considerare oportunități care apar.

De asemenea, în funcție de emoție, să omori păduchi în vis poate fi un semnal că trebuie să îndepărtezi „paraziții” din viața ta, relațiile cu oamenii care îți consumă energia, îndepărtează-te de oamenii care bârfesc, manifestă ipocrizie, etc.

4.     Altcineva are păduchi în visul tău

Dacă îți apar păduchi în vis, dar nu sunt pe tine, încearcă să îți amintești cine este persoana pe care o vezi. În realitate ar putea fi o persoană nocivă pentru tine.

Ciulește bine urechile pentru a afla cine te critică, bârfește sau îți pune bețe în roate, la muncă, relație, etc. Poate însemna trădare, prietenie falsă.

Dacă persoana care are păduchi în vis are nevoie de ajutorul tău pentru a-i îndepărta, calculează bine dacă poți face ceva și ajută chiar dacă nu are curajul să-ți ceară ajutorul.

Dacă în vis știi exact cine este persoana, atunci lucrurile sunt mai clare, dar e posibil să nu-ți amintești sau să nu cunoști persoana, ar putea apărea în viitorul apropiat. Atenție la voce, context sau nume.

Înainte să-ți faci griji dacă ai văzut păduchi în vis, interpretează corect ce înseamnă când visezi păduchi pentru că te poate ajuta să previi situații neplăcute.