Ce înseamnă când visezi pești

Pesti in vis

Știi ce înseamnă când visezi pești și ce mesaje îți aduc? Peștii sunt simbolul înțelepciunii iar aceasta se dezvoltă pe seama stărilor emoționale predominant pozitive.

Dacă ai văzut pești în vis, adesea, sunt vești bune. În funcție de context, acțiunea și emoția din vis, pot avea și un mesaj mai puțin plăcut. Prin urmare, este important să-ți amintești în detaliu acțiunea visului și cum te-ai simțit.

Citește în continuare acest articol pentru a descoperi ce vrea să-ți spună subconștientul prin acei pești în vis și pentru ca, în realitate, să-ți fie clar ce ai de făcut în continuare.Pești în vis – semnificații

Peștii au mai multe semnificații în vis și sunt adesea legate de emoții, dar îți pot spune multe și despre înțelepciune, fertilitate sau sănătate.

Când vorbim de înțelepciune ne referim la toate ideile, proiectele care nu s-au concretizat, dar care îți inundă mintea. Atunci când vezi pești în vis pe care îi prinzi în mâini, ai fel și fel de idei.

Peștele mort însă, vine să te avertizeze de un pericol și ar fi bine să nu treci cu vederea acest vis iar în viața reală să fii mai atent/ă.

Ce înseamnă când visezi pești

Pentru că peștii simbolizează mai multe aspecte din viață, încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii. Apoi, vezi care dintre ideile de mai jos se apropie de visul tău și transpune-l pe situațiile din viața ta și gândurile tale conștiente.

Iată cum poți interpreta dacă ai văzut pești în vis și ce mesaje ale subconștientului îți aduc:

1.     Pești în vis care sunt vii

Excepție de la regulă sunt crapii, aceștia îți atrag atenția asupra autosabotajului. Altfel, să vezi pești în vis este de bun augur, aduc noroc.

Mai mulți pești mici și mari sunt semnificația fertilității femeii și a puterii de a procrea, sunt copiii.

2.     Ce înseamnă când visezi pești care înoată

Visul este unul pozitiv, văzând pești care înoată semnifică creșterea spirituală, transformarea în bine.

Peștii în apă ar putea însemna că ești aproape de un noroc neașteptat (sub forma unui favor).

Iar dacă visezi că ești la pescuit, înseamnă energie și economie. Amintește-ți dacă ai prins ceva pentru că așa va fi și în realitate: vine spre tine un noroc sau nu.

3.     Pești în vis care sunt morți

Moartea înseamnă pierdere iar acești pești în vis sunt avertisment. Ești aproape de a pierde ceva legat de avere, prin distrugere (inundații sau alte calamități, etc).

4.     Ce înseamnă când visezi pești prăjiți

Dacă ai văzut pești prăjiți în vis, este vorba despre încredere. Te confrunți cu niște probleme în acest sens legate de tine sau de altcineva.

5.     Pești în vis care reprezintă o amenințare

Ne referim la pești de dimensiuni mari și periculoși care te fac să simți frică, amenințare. Este vorba despre lucrurile din viața reală care vin cu aceste stări emoționale pentru tine. Poate fi vorba și de sănătate.

6.     Pești în vis de culoare roșie sau neagră

Dacă în visul tău peștii aveau culoare roșie, atunci veștile sunt bune: te bucuri de sănătate bună și eventual, de un eveniment fericit în viața ta.

În schimb dacă sunt negrii, semnificațiile pot fi atât pozitive cât și negative, dar interpretarea ar fi că ai căzut în ispită, mai ales dacă peștii sunt de un negru intens.

Visele sunt o formă fantastică de intuiție, sunt mesajele subconștientului și ar fi bine să-l asculți. Indiferent sub ce formă vezi pești în vis, interpretarea corectă te ajută în viața reală.

Prin interpretările negative ale acestor pești în vis, te vei focusa pe rezolvare. Interpretările pozitive îți aduc starea emoțională prin care să atragi pozitivul în viața reală.