Ce înseamnă când visezi pisica

visezi pisica

Ce înseamnă când visezi pisica? În lumea viselor sunt multe interpretări pe care le poate lua, îți spune despre fertilitate, creativitate, înțelepciune, noroc, moarte sau renaștere.

Simbolul pe care îl adoptă în visul tău îl poți determina prin interpretare, dar este important să-ți amintești cât mai multe detalii din vis și în special, starea emoțională din timpul lui.

Dacă ți-a apărut pisica în vis, ești în locul potrivit. Citește în continuare ca să afli ce mesaje îți sunt transmise prin vis. Îți spunem cum poți interpreta cele mai des întâlnite visuri cu o pisică pentru ca tu să ai o imagine clară în realitate.Pisica în vis – semnificații

În viața reală avem multe superstiții despre pisică, dar și în vis are mai multe semnificații care pot fi atât pozitive cât și negative.

În general, pisica din vis este asociată cu fertilitatea, norocul, independența, creativitatea, moartea sau renașterea.

Dacă salvezi pisica în vis, îți revendici independența, iar dacă vezi o pisică moartă, este inamicul tău din realitate. Să o vezi dormind prevestește noroc și dragoste.

Ce înseamnă când visezi pisica

Odată ce ai aflat ce mesaje îți aduce pisica în vis, vei putea gestiona situațiile din viața reală mai bine.

Dacă mângâi pisica în vis, înseamnă perversitate și persoane fățarnice iar o pisică torcând te avertizează asupra unei femei care te va trăda.

Pentru că vine cu o multitudine de interpretări pozitive și negative, îți prezentăm semnificațiile celor mai comune visuri:

1.     Pisica în vis care te zgârie sau te mușcă

Dacă te zgârie fără să te lupți cu ea, poate însemna infidelitate, gelozie în viața ta și vei dori să aperi ce este al tău.

Dacă duci o luptă cu ea, te vei lupta cu boala, dar totul va fi bine în cele din urmă. Pisica în vis care te mușcă îți spune despre frustrările tale sau egoismul de care dai dovadă.

2.     Pisica în vis care te urmărește

Te confrunți cu o problemă în viața reală iar nemulțumirea persistă. Ciulește urechile pentru că cineva îți va oferi o abordare dintr-un alt unghi și va fi bine.

3.     Ce înseamnă când visezi pisica fără picioare sau bolnavă

Dacă îți apare pisica în vis și nu are picioare, este vorba despre independența pe care crezi că o ai. Cineva te manipulează și te face să crezi că este cum vrei tu, dar nu este.

Pisica bolnavă din vis îți atrage atenția că este momentul să te ocupi mai mult de tine și să te bucuri de viață.

4.     Două pisici identice

Un astfel de vis îți spune că este cazul să găsești echilibrul între nevoile tale și ale celor din jur. Dacă ești genul de persoană care pune pe ceilalți și nevoile lor pe primul loc, amintește-ți și de nevoile tale.

5.      Pisica în vis care bea apă

Acest vis îți aduce informații despre despre propriile emoții și perspectivă spirituală. Încearcă să-ți amintești cum te simțeai în vis pentru că este asemănător cu modul în care te simți în realitate.

6.     Ce înseamnă când visezi pisica sălbatică

Pisica sălbatică din vis prevestește reușita ta, îți vei atinge un obiectiv iar dacă vezi mai multe pisici sălbatice, vei simți admirație pentru alte persoane.

Dacă în schimb vezi pisici care se bat, atunci visul îți atrage atenția asupra faptului că ai dușmani.

7.     Pisica în vis albă sau neagră

Cea neagră îți spune despre neîncredere în tine și aduce ghinion în dragoste iar cea albă prevestește probleme, încheierea unei relații sau trădarea unei persoane apropiate.

Poate părea că pisica în vis are semnificații mai mult negative, dar având informații vei aborda altfel situațiile din viața ta.