Ce înseamnă când visezi porumbei

visezi porumbei

Ce înseamnă când visezi porumbei? Ai văzut porumbei în vis și îți poate părea ciudat, mai ales dacă nu ai mai avut un astfel de vis.

Se spune că porumbeii din vis sunt semnificația păcii, a libertății sau chiar un simbol al Divinității. Mai exact, porumbeii îți aduc indicii despre pacea interioară, despre relația pe care o ai cu tine și cu cei din jur.

Ca să afli ce doresc să-ți transmită acești porumbei în vis este necesar să-ți amintești cum i-ai văzut în vis, cum te simțeai și culoarea lor.

Te ajutăm să interpretezi cât mai corect visul tău, iar, după ce ai aflat ce înseamnă când visezi porumbei, vei găsi corelarea cu viața reală și modul în care te simți.Porumbei în vis – semnificații

În afara semnificației de pace și libertate, porumbeii sunt și cei care aduc vești. Exact așa cum un porumbel a fost cel care a adus, de fiecare dată, vești lui Noe în legătură cu situația din exterior… așa a știut când poate elibera perechile de vietăți pe Pământ.

În altă ordine de idei, este important să-ți amintești cum te simțeai în somn și ce culoare aveau acei porumbei în vis.

Farmaciştii Catena recomandă Benesio Strescalm, datorita mixului de 7 ingrediente active, care ajuta organismul in lupta cu stresul si restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice, inducand o stare de bine.

Mai jos, regăsești câteva interpretări ale celor mai comune imagini cu porumbei în vis care te vor ajuta să afli mesajul ascuns.

Ce înseamnă când visezi porumbei

Visele aduc informații din subconștient pe care dacă le preiei, te pot ajuta să gestionezi mai bine situații din viața reală.

Indicat este să nu le ignori chiar dacă mesajele nu-ți sunt pe plac. Interpretarea lor te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, să schimbi intenții pe care le ai în realitate.

Dacă ai văzut porumbei în vis află mesajul lor în funcție de contextele de mai jos:

1.     Eliberezi din mâinile tale un porumbel

În visul tău ai în mâini un porumbel căruia îi redai libertatea. Cu siguranță ai un sentiment de bucurie. Este simbolul bunătății tale în lume. Exact așa te simți de fiecare dată când ajuți.

2.     O pereche de porumbei în vis

Dacă ți-a apărut o pereche de porumbei în vis cel mai probabil îți dorești să ai un partener/ă iar visul este un semn că este momentul să te pui în valoare, să ieși printre oameni pentru că ar putea apărea perechea ta.

3.     Ce înseamnă când visezi porumbei în funcție de culoarea lor

Este importantă culoarea porumbeilor pe care i-ai văzut în vis! Porumbeii albi sunt simbolul energiei pozitive iar dacă i-ai văzut în vis, este momentul să cureți sufletul tău de energiile negative.

Porumbeii de culoare gri sunt simbolul neclarității tale spirituale. Nu ai siguranța că faci ceea ce trebuie sau că te îndrepți în direcția bună. Acești porumbei în vis aduc o agitație emoțională și așa te simți și în realitate.

Dacă vezi porumbei de culoare albastră este semn că lucrurile nu sunt cum îți dorești în viața amoroasă. În realitate probabil că există deja conflicte, cel puțin la nivel emoțional.

4.     Ucizi porumbei în vis

Acest vis are semnificație negativă! Să ucizi porumbei în vis prevestește conflicte, certuri, neplăceri cu cei din jur.

Tocmai pentru că porumbeii sunt inofensivi și buni iar tu îi ucizi, oamenii buni din viața ta vor pleca de lângă tine, vei pierde oameni pe care îi vei regreta din cauza obiceiurilor proaste, a deciziilor greșite și a ceea ce spui negândit. Mai exact, îi rănești și pe cei dragi.

Folosește visul în favoarea ta ! Odată ce ai interpretat visul tău și ai înțeles mesajul acelor porumbei în vis, viața ta se va schimba în bine, vei putea anticipa situații, schimba percepții, acționa diferit în realitate.