Ce înseamnă când visezi pui de găină

Te întrebi ce înseamnă când visezi un pui de găină? Cu siguranță îți pare tare ciudat acest vis, dar, dacă l-ai avut, trebuie să știi că acest pui de găină în vis vine cu mai multe semnificații.

Un astfel de vis poate prevesti ceva negativ, o pierdere sau poate să-ți aducă informații legate de copilăria ta. Desigur, este foarte important contextul din vis precum și emoțiile trăite.

Încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii din visul tău pentru a putea face interpretarea cât mai corect.

Îți venim în sprijin cu câteva idei despre ce înseamnă când visezi un pui de găină iar în funcție de informațiile din vis poți afla ce dorește să îți transmită acel pui de găină în vis.Pui de găină în vis: semnificații

Se spune că un pui de găină în vis lângă cloșcă este semn rău: necaz în familie sau o pierdere care îți provoacă durere sufletească.

Dacă visul îți amintește de copilărie, un pui cu care te joci, îl iei în palme, este un vis care îți aduce informații din copilărie cu manifestare în prezent (sentiment comun).

Sunt interpretări care spun că un pui de găină în vis semnifică lipsă de respect și frică, dar la fel de bine poate însemna prosperitate și fericire.

Pentru a interpreta un astfel de vis, iată câteva posibile contexte care te pot ajuta.

Ce înseamnă când visezi un pui de găină

Un pui de găină în vis poate aveam multiple semnificații așa că încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii din vis și acordă atenție trăirilor.

Mulți pui de găină în vis

Este un vis de bun augur dacă sentimentul a fost unul plăcut. Dacă ai văzut mai mulți pui de găină prin curte, te poți aștepta la o perioadă de prosperitate și relații armonioase.

Dacă puii ciugulesc mâncare este semn de prosperitate iar dacă te vezi hrănindu-i, poți primi un cadou.

Poate că ai „hrănit” proiecte la locul de muncă, ar putea fi o promovare drept „cadou”. Meritele îți vor fi recunoscute și aduni roadele muncii tale.

Pui de găină în vis pe care îl ai în mâini

Imaginea simbolizează ajutorul și protecția pe care tu le oferi cuiva drag și vulnerabil. Asta ai văzut și simțit în vis: simți compasiune pentru un pui lipsit de protecție. Poate ai în viața ta o situație similară: copii, părinți, bunici.

Ce înseamnă când visezi pui de găină alb sau negru

Un pui de găină alb prevestește o nuntă, a ta sau a altcuiva. Chiar și un pui de culoare neagră vine cu vești bune, dar este important contextul.

Pui de găină în vis – interpretări negative

Câțiva pui piuind care îți dau un sentiment neplăcut, îți transmit că ar fi cazul să îți petreci altfel timpul: în afara grupurilor de bârfă.

Dacă în vis jumulești un pui atunci te simți neapreciat/ă la locul de muncă. Simți că cineva „te jumulește”, că nu te recompensează cum ai merita.

Un pui a căror pene au căzut și îți pare bolnav este semn rău, poate fi vorba de boală în familie, iar dacă te vezi omorând un pui atunci ești prea aspru/aspră cu tine.

Ai văzut un pui care încearcă să te ciupească? Acordă atenție oamenilor din jur, cineva te invidiază și ar putea încerca să-ți facă rău.

Un pui de găină în vis care zboară este avertisment că te frămânți pentru prea multe probleme. Dacă nu le pui în ordine, nu vei duce la bun sfârșit nimic.

Având aceste informații poți descoperi ce îți transmite acel pui de găină în vis făcând asocieri cu elemente din viața reală căci visele te pot ajuta să amortizezi efectele neplăcute ale unei situații.

Foto Shutterstock