Ce înseamnă când visezi purici

purici în vis

Te întrebi ce înseamnă când visezi purici? Acest articol își propune să te ajute să interpretezi cât mai corect visul mai ales că nu este atât de des întâlnit.

Să vezi purici în vis este cu siguranță neplăcut și probabil că nu reușești să găsești nimic pozitiv în asta.

Cu toate acestea, puricii pot avea semnificații pozitive. În multe situații, ei sunt reprezentarea dificultăților din viața reală, dar să prevestească evenimente importante și frumoase.

Dacă ți-au apărut purici în vis ghidează-te după aceste semnificații pentru a interpreta visul tău și a descoperi mesajul ascuns.Purici în vis – semnificații

Puricii sunt o categorie de insecte dăunătoare iar apariția lor în viața reală este nu doar deranjantă, dar mușcăturile lor provoacă mâncărimi greu de stăpânit și un aspect al pielii inestetic.

O stare neplăcută ai și dacă ți-au apărut purici în vis însă trebuie să știi că în ciuda sensului negativ, situațiile nu sunt grave sau de neîndreptat.

Un foarte bun indiciu pentru interpretarea visului îl reprezintă starea emoțională din timpul somnului.

Astfel, ceea ce înseamnă când visezi purici poate simboliza dificultăți în viață, certuri în familie, dar în cazul sentimentelor pozitive din vis, poate prevesti căsătorie sau copii.

Încearcă să-ți amintești contextul din vis și cum te-ai simțit și  transpune visul tău pe următoarele posibile interpretări:

1.     Purici în vis care mișună pe tine

Dacă acești purici în vis se află pe tine, simbolizează obiceiurile tale nesănătoase sau relațiile neprielnice. După ce ai avut acest vis, vezi care care îți este primul gând căci despre acel aspect „necurat” din viața ta este vorba. Pot aduce trădare sau chiar boală.

2.     Ce înseamnă când visezi purici pe care îi ucizi

O interpretare ar fi aceea că ai nemulțumiri, dispute cu alte persoane și ai tot evitat să purtați o discuție pe tema asta.

Este momentul să le rezolvi așa că acești purici în vis au venit ca să-ți spună că vei „ucide” aceste probleme din viața ta.

3.     O altă persoană are purici în vis

Ai visat că o altă persoană are purici iar acest vis ar putea fi chiar comic pentru tine. Persoana din vis ar putea fi cea pentru care vei avea sentimente și veți ajunge într-o relație. Dacă n-ai recunoscut persoana din vis, urmează să apară în viața ta.

4.     Ce înseamnă când visezi purici pe care îi prinzi

Îi prinzi, nu intenționezi să-i omori și nici nu te sperie, sentimentele îți sunt pozitive. De acești purici în vis te vei bucura: oportunități cu noroc, ocazii și situații care te vor ajuta să evoluezi pe orice plan. Mai multă atenție la tot ce se petrece în jurul tău pentru a nu rata nimic.

5.     Purici în vis care te mușcă

Puricii care te mușcă sunt persoanele din jurul tău care te bârfesc, te invidiază sau chiar doresc și întreprind acțiuni ca să îți facă rău. Ai grijă cui dezvălui lucrurile importante pentru tine! Cu atât mai puțin persoanelor recent cunoscute.

6.     O mulțime de purici

Prevestesc bogăție pentru tine, o avere pe care o vei dobândi. Ai grijă căci dacă vezi purici care sar, atunci semnificația este că apleci prea mult urechea la părerile celor din jur. Ghidează-te mai mult după instinct.

Visele, oricât de înspăimântătoare ar fi, vin să ne aducă mesajele pe care le ignorăm în viața reală. Instinctul nu lipsește nimănui, trebuie doar ascultat.

Acum că lucrurile îți sunt mai clare, înainte să te îngrijoreze faptul că ai văzut purici în vis, ține cont că în realitate te pot ajuta să eviți neplăceri, să întorci situații în favoarea ta sau să deschizi mai bine ochii.