Ce înseamnă când visezi război

visezi razboi

Vrei să afli ce înseamnă când visezi război? Citește în continuare pentru că nu te așteptai ca acest vis să îți spună atât de multe lucruri despre tine.

Visul te poate perturba, dar nu este cazul să te panichezi. Asigură-te că visul nu este cauzat de aceste două surse:

  • ești în zonă de război sau într-o țară aflată în apropiere,
  • este subiect dezbătut pe toate posturile, în toate sursele de informare media.

Cu excepția acestora care pot aduce războiul în visul tău, acesta vine să-ți spună lucruri despre tine. De fapt, toate au ceva în comun: CONFLICTUL.

Ei bine, un conflict poate avea diferite nuanțe: de la cearta cu o altă persoană la un conflict interior.

Odată deslușită sursa și mesajul visului ai posibilitatea ca în realitatea fizică să acționezi sau să faci schimbări care îți vor fi favorabile.Ce înseamnă când visezi război

Visul nu prezice un război, dar vine cu informații așa că, ia-le pe rând și vezi dacă te încearcă vreo situație sau emoție similară în realitate.

Așa vei înțelege de ce ai experimentat acest vis, vei găsi soluții iar mai jos poți afla câteva posibile interpretări.

1.     Ce înseamnă când visezi război cu cineva

În vis te cerți aprig cu cineva și nici nu mai contează de la ce căci se manifestă latura ta conflictuală, războinică.

Probabil că ai nemulțumiri în legătură cu cineva, te frustrează și nutrești stări care pot conduce la conflict, dar nu-ți închide nimeni gura.

Dacă nu-ți place cum te-ai văzut în vis, evită să „arunci grenada” pentru că poți rezolva problema împăciuitor. Cel mai probabil așa vei face.

Farmaciştii Catena recomandă StresControl Naturalis, un supliment alimentar cu efect benefic asupra starilor emotionale si a capacitatii organismului de a se adapta la situatiile de stres

2.     Primești ordin de încorporare în vis

Nu are legătură cu realitatea, probabil că ai un conflict cu anumite autorități și ți se pare nedrept. Poate o amendă, o decizie a instanței iar asta te revoltă, te introduce într-un conflict în care vrei să lupți pentru dreptate.

3.     Ce înseamnă când visezi război pe care chiar tu îl provoci

Este un semnal că ar trebui să-ți controlezi puțin stările interioare și comportamentul pentru că probabil că ai tendința de a provoca discuții cu cei din jur.

4.     Ce înseamnă când visezi război în care una dintre părți refuză lupta

În vis, apare conflictul fie în familie, la locul de muncă sau alt context însă, refuzi să te lupți. Ai tendința să lași pe ceilalți să decidă pentru tine. O luptă te-ar face să suferi și lași de la tine.

Dacă cealaltă persoană refuză lupta în vis, este simbol al medierii. În realitate a apărut conflictul, dar se rezolvă amiabil. Continua colaborarea probabil cu unele condiții, vă împăcați în relația amoroasă sau de prietenie.

Să fugi de acest „război” simbolizează o traumă de care fugi, dar nu scapi de ea dacă nu înveți să o gestionezi.

5.      Ce înseamnă dacă visezi război pe care îl câștigi vs. îl pierzi

În vis câștigi războiul, în realitate seamănă cu un eșec. Ai realizat ce ți-ai propus, dar parcă nu te poți bucura real, simți că lucruri importante au trecut pe lângă tine.

Dacă în vis ai pierdut, în realitate simți o ușurare. Până la urmă nu este atât de important să câștigi războaie ci să trăiești cu sufletul împăcat.

6.     Îți pierzi viața în războiul din vis

Treci printr-o perioadă grea, sufletește. Ceva te „omoară” pe interior. Ai niște „cicatrici”, dar este important să găsești soluții pentru a depăși momentele sau traumele trăite. Cere ajutor ca să îți fie mai ușor.

Aflând ce înseamnă când visezi război și analizând informația poți depista mesajele subconștientului pentru că te vor ajuta să vezi altfel situațiile din viața ta și să le gestionezi în mod benefic.