Ce înseamnă când visezi un cimitir

visezi cimitir

Te întrebi ce înseamnă când visezi cimitir? Este foarte important să-ți amintești contextul în care ți-a apărut un cimitir în vis pentru ca interpretarea să fie cât mai corectă.

Este un vis destul de comun și pentru că este strâns legat de moartea care vine cu un nou început, simbolistica faptului că ai văzut cimitir în vis ar fi că ceva pleacă din viața ta și vine altceva.În substrat, poate însemna despărțirea de elemente traumatizante, de comportamente toxice, de ceea ce îți face rău.

Desigur, în funcție de detaliile din vis imaginile pot căpăta diferite interpretări așa că, citește în continuare pentru a afla care sunt acestea și mesajul visului tău.Cimitir în vis – semnificații

Să vezi un cimitir în vis poate fi supărător căci frica de moarte o avem cu toții însă, depinde și de momentul în care te afli în viața ta.

Un cimitir în vis poate avea semnificație de boală, dar nu este neapărat negativ. Dacă în viața reală te frământă ceva legat de sănătate, câteva simptome, nu mai amâna și mergi la medic pentru a clarifica totul înainte să se agraveze și pentru liniștea ta.

Este important ce emoții aveai în timpul visului. Dacă ai văzut cimitir în vis sau ai trecut prin el cu o stare emoțională pozitivă poate însemna că depășești situații din viața reală. Un sentiment de dor îți poate aminti de cineva care a murit.

Ce înseamnă când visezi cimitir

Încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii din vis pentru că te vor ajuta în interpretarea ta. Mai jos găsești câteva idei despre ce înseamnă când visezi cimitir în funcție de contextul visului, dar tu, ține cont și de starea emoțională.

1.     Treci noaptea printr-un cimitir în vis

Treci printr-un cimitir întunecat și simți teamă, o depășești și ieși din cimitir. Probabil că în realitate trăiești asta, ceva sau cineva îți produce teamă iar situația este „întunecoasă”. Ai ieșit din cimitir în vis, vei ieși cu bine și din această situație.

Dacă în vis simți dor și te duce gândul la o persoană care a murit, este vorba despre dorul pe care i-l duci.

2.     Pietrele funerare dintr-un cimitir în vis

Pietrele funerare pe care le vezi în vis pot fi semnificații ale schimbărilor pozitive din viața ta. Nu trăiești emoții negative iar asta înseamnă că te-ai desprins deja de trecut și te îndrepți spre o viață mai bună.

Farmaciştii Catena recomandă Naturalis SomnControl un remediu eficient pentru insomnie, pe baza de Valeriana, Magneziu, Melatonina, L-Triptofan, Mac-californian si Vitamina B6.

Visul mai poate spune despre relațiile rupte cu rude (care nu sunt moarte) iar dacă reușești să citești numele persoanei de pe piatra funerară trebuie să reluați legătura (schimbarea pozitivă), te va contacta și ar fi bine să lași deoparte trecutul, orice orgoliu sau supărare.

3.     Ce înseamnă când visezi cimitir și morți

Un cimitir în vis și morții din el pot semnifica încheierea unui ciclu din viața ta, maturizare, responsabilizare. Dar dacă în vis ai sentimente negative înseamnă că poate interveni o etapă de pierderi materiale, financiare. Visul te poate avertiza în privința unor măsuri pe care să le iei: economii, de exemplu.

4.     Copii care se joacă în cimitir

Imaginea unui cimitir în vis în care mai mulți copii se joacă veseli, aleargă după fluturi, culeg flori, sunt prevestitori ai prosperității tale în viața reală.

5.     Te pierzi într-un cimitir în vis

Dacă visul sugerează că te-ai pierdut într-un cimitir este vorba despre credință. Nu-ți găsești calea în lumea spirituală.

Probabil că experiențele de viață te-au adus în situația asta însă, insistă să-ți clădești credința pentru că așa vei izbuti.

Amintește-ți că visele deși pot fi interpretate ca fiind negative, pot anticipa ceva sau îți spun despre prezentul tău iar tu poți folosi asta în favoarea ta: ai o altă viziune, poți acționa diferit spre obiectivul tău.