Ce înseamnă când visezi zăpadă

ce inseamna cand visezi zapada

Află ce înseamnă când visezi zăpadă fie că este vorba de ninsoare sau un strat de zăpadă depus și când are o energie pozitivă sau negativă să vezi zăpadă în vis.

În realitate, atunci când ninge, cei mai mulți ne încărcăm de energie pozitivă datorită imaginilor cu pârtia, șemineul, copiii jucându-se, etc. Dacă vezi zăpadă în vis, de cele mai multe ori prevestește ceva pozitiv. În funcție de context, zăpada din vis poate avea o încărcătură energetică negativă.

Cu ajutorul acestui articol poți descoperi mesajul din visul tău, pentru ce să te pregătești, dar este important să-ți amintești cât mai multe detalii din vis.Zăpadă în vis – semnificații

Dacă îți apare zăpadă în vis  trebuie să știi că poate avea interpretări care depind foarte mult de context și de starea ta emoțională din timpul visului.

În general, zăpada semnifică puritate, dar la fel ca și în cazul apei, îți aduce mesaje legate de situația ta emoțională.

Pentru că zăpada este rece, în realizate poate simboliza sentimente reci pe care le ai față de ceva sau cineva.

Totodată, să vezi zăpadă în vis poate însemna și dorințe reprimate iar dacă te vezi înaintând greu prin nămeți, vei avea noroc, dar vei munci din greu.

Pentru a-ți face o idee mai clară dacă ai văzut zăpadă în vis urmează aceste repere pentru interpretare:

1.     Ce înseamnă când visezi zăpadă?

Visele în care vezi că zăpada se topește sau în care vezi zăpadă căzând de pe ramurile copacilor sunt de bun augur.

Prima variantă de zăpadă în vis îți prevestește noi începuturi, o renaștere, dezvoltare personală exact așa cum topirea zăpezii precede renașterea naturii.

Zăpada care cade de pe ramurile copacilor îți aduce oportunitate cu noroc. Poate fi vorba despre investiții care vor decurge foarte bine.

2.     Bulgări de zăpadă în vis

Imaginile în care vezi că vă jucați cu bulgării de zăpadă în vis și totul este vesel și plăcut, semnifică faptul că te-ai înconjurat de oameni frumoși alături de care te simți bine.

Dacă imaginile din vis îți aduc sentimente negative, poate însemna lupta ta cu cineva din anturaj, o rivalitate.

3.     Fulgi de zăpadă în vis

Fulgii de zăpadă în vis simbolizează speranța. Prezic o perioadă de renaștere după efortul depus. Dacă însă vezi fulgi mari de zăpadă care cad din cer, este posibil să treci prin sentimente de tristețe.

4.     Un om de zăpadă

Acest om de zăpadă în vis ești tu. Omul de zăpadă este rece și tot așa sunt și sentimentele din interiorul tău.

Dacă simți că a fost o perioadă în care ai fost rece, insensibil/ă este timpul să te relaxezi puțin și să emani puțină căldură față de cei din jur, în special partener/parteneră.

5.     Ce înseamnă când visezi zăpadă sub forma unui viscol/furtună ?

Cu siguranță un astfel de vis te-a speriat și te-a făcut să simți un blocaj. În cazul furtunilor de zăpadă omul tinde să renunțe la acțiunile sau deplasările avute în plan. Altfel, rămâne blocat.

Dacă ai văzut zăpadă în vis sub forma unei furtuni sau a unui viscol uită-te la stările emoționale: situații în care simți blocaje, teamă, nesiguranță, iar dacă ai nevoie cere ajutorul sau suportul celor din jur.

Atunci când îți apare zăpadă în vis trebuie să acorzi atenție emoțiilor pentru că aceste vise vin când simți epuizare emoțională.

După ce ai descoperit ce înseamnă când visezi zăpadă încearcă să faci asocierea cu situația emoțională și cauza ei. Viața este formată și din aceste experiențe emoționale iar visele nu fac altceva decât să ne atragă atenția asupra lor.