Ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții

Te întrebi ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții? O vorbă din popor spune că dinții căzuți în vis prevestesc moartea cuiva.

Ei bine, aceste vise au fost studiate de cercetători și totul a fost legat de o anxietate în organism. Totuși, conceput de „moarte” rămâne valabil în interpretarea visului, dar în alte contexte și nu a unei persoane, neapărat.

Desigur, acest vis poate fi unul înspăimântător, până și senzația din vis este una neplăcută și care pare atât de reală!

Dacă vrei să știi ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții și să interpretezi cât mai corect acest vis, informațiile din acest articol sunt pentru tine.Ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții

Studiile făcute de-a lungul timpului privind interpretarea acestor vise au asociat ceea ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții sau alte vise neplăcute, cu … anxietatea sau chiar depresia.

Pierderea dinților în vis – poate însemna că ți-e frică de bătrânețe

Încă din trecut, se spune că un astfel de vis prevestește moartea. A unei persoane dragi dacă simți durere și există sângerare sau că vei auzi de moartea cuiva fără să te afecteze, dacă în vis, îți cad dinții dar nu simți durere și nici nu există sângerare.

În interpretările actuale, ideea de moarte nu dispare complet ci ia o altă formă. Când visezi că îți cad dinții poate fi vorba de teama de a îmbătrâni, ultima etapă a vieții.

Semnifică frica de propria moarte și teama că nu poți încetini sau împiedica procesul căci nu ține de tine.

Pierderea este o altă interpretare a ceea ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții

Poate simboliza ceva ce simți că ai pierdut. Poate însemna că simți că ți-ai pierdut direcția, că o iei pe o cale greșită, că iei decizii greșite, că ai pierdut pe cineva iar toate te conduc la suferință.

La fel, poate fi un avertisment în privința unor decizii pe care urmează să le iei, te gândești la ele, dar nu ai siguranța că sunt cele bune și simți că poți pierde ceva cu acele decizii.

Căderea dinților din vis poate prevesti un nou început

După orice sfârșit, urmează un nou început așa că dacă lucrurile s-au petrecut și visezi că îți pierzi dinții nu trebuie să te gândești prea mult la ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții, vestea este bună! Concentrează-te să vezi oportunitățile din jur.

Dinții pierduți în vis pot aduce schimbarea

Dacă ai visat că îți cad dinții și nu este vorba de nimic din ce am menționat mai sus, poate prevesti o schimbare majoră. Una la care poate, nu te gândești. Îți poți pierde locul de muncă, partenerul/a. Ceva se schimbă radical și vrei, nu vrei, faci o schimbare, s-ar putea să fie tot răul spre bine.

În ciuda diferitelor interpretări trebuie să știi că, adesea, visele urâte au la bază cel puțin o ușoară anxietate care nu trebuie ignorată.

Altfel, să nu te îngrijorezi întrebându-te ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții, nu este neapărat vorba de moartea cuiva sau de o pierdere tragică.

Pentru interpretare, amintește-ți cât mai multe detalii din vis, ce făceai, cu cine, context și cum te simțeai.

Asociază cu ultimele zile sau cu ziua dinaintea visului, la cum te simți, ce temeri trăiești și în legătură cu ce sau cu cine. Este foarte posibil să vină de acolo visul.

Nu în ultimul rând, dacă faci vizite la stomatolog și trăiești o frică sau situația nu este tocmai îmbucurătoare în privința danturii, pot apărea astfel de vise.