Ce inseamna daca visezi ca plangi

Visul reprezinta o altfel de stare de constienta, o constienta paralela, motiv care a indemnat, de-a lungul timpului, numerosi psihanalisti sa-i acorde o reala importanta. Cu siguranta, si tu te-ai visat plangand sau chiar te-ai trezit plangand si te-ai intrebat ce inseamna. Ei bine, chiar daca ai tinde sa crezi ca acest vis aduce nenorociri si suparari, iata ca lacrimile din vis raman doar in vis, reflectarea lor in realitate fiind total opusa starii din somn. Psihanalistii considera ca visul este o modalitate de detensionare psihica, de eliberare a emotiilor si trairilor intense din timpul zilei, dar si, in unele cazuri, o modalitate de indeplinire a unor dorinte profunde. Daca te-ai visat plangand, atunci sansele ca psihicul tau sa fie incarcat cu o povara sunt foarte mari si, de asemenea, este posibil sa porti in tine o frica, o neimplinire mare, o frustrare. Plansul din vis este o forma de cautare a echilibrului fizic, cu atat mai mult cu cat nu esti genul de persoana care sa se manifeste in fata oamenilor si care sa-si elibereze, in etapa constienta, sentimentele si durerile. Cu cat acumularile negative din viata de zi cu zi sunt mai mari si mai multe, cu atat posibilitatea de a te trezi plangand este mai mare.Ce inseamna daca visezi sange?

Interpretarea visului in care plangice-inseamna-daca-visezi-ca-plangi-2_result

 • Daca te visezi plangand, inseamna ca va urma o perioada de bucurie, cu impliniri, realizari si satisfactii pe toate planurile. Totodata, poate simboliza faptul ca tocmai ai trecut de un hop, de un obstacol si te-ai eliberat de o povara. Urmeaza o perioada de vindecare in viata ta.
 • Lacrimile in vis simbolizeaza curatarea, deblocarea si evolutia spirituala. De asemenea, traduc vindecare emotionala si intelepciunea. In anumite interpretari, lacrimile sunt asemuite margaritarelor si argintilor si, deci, prevestitoare de bogatie si bunastare.
 • Daca te visezi plangand in hohote, atunci inseamna ca, in viata reala, te chinuiesti sa te eliberezi de o amintire care iti face rau, incerci sa te recuperezi dupa o trauma psihica si ai nevoie cu disperare de echilibru in viata ta si de stabilitate emotionala. Acest vis poate prevesti si aparitia unei persoane in viata ta care sa te inunde cu iubire si sa-ti acorde grija si atentia de care ai nevoie. Pe parte financiara, este un vis prevestitor de bogatie sau castig. Poti primi o marire de salariu, o mostenire, un premiu sau un contract profitabil.
 • Daca te visezi plangand incet, inabusit, este un semn bun care anunta evenimente placute desfasurate in mijlocul familiei. Poate fi vorba de o nunta, un botez sau o aniversare.
 • Daca visezi ca plangi si ca nimeni nu te aude, inseamna ca in viata reala te simti neajutorata, te simti singura si a nimanui. Poate fi o reflectare nocturna a faptului ca ideile tale de zi cu zi nu sunt ascultate sau nu sunt luate in considerare. Ar trebui sa inveti sa te impui in fata celoralti si sa iti sustii cu tarie punctul de vedere.
 • Daca visezi ca altcineva cunoscut plange, acea persoana poate fi o proiectie a unei situatii din viata ta si poate simboliza puterea de a trece mai usor peste o problema. Practic, este mai bine sa visezi ca altcineva plange in visul tau decat sa te visezi pe tine plangand. Nu trebuie interpretat visul in sens negativ, ci, mai degraba, daca ii dam o alta conotatie, tu te vei bucura impreuna cu persoana din vis care plange de o reusita comuna. Poate simboliza o veste buna pe care persoana din vis care plange ti-o poate da.
 • Daca visezi pe cineva necunoscut care plange in visul tau, inseamna ca, dupa o perioada grea si trista, va urma o perioada cu bucurii si liniste.
 • Daca visezi ca plange o fata in visul tau, inseamna ca vei avea lipsuri financiare si probleme legate de bani, datorii, imprumuturi nerecuperabile sau chiar pierderi valoroase.
 • Daca visezi ca plange un barbat, te poti astepta sa primesti un cadou, un bonus, un premiu la care nu te asteptai.
 • Daca visezi ca mama ta plange in visul tau, este semn ca urmeaza o perioada grea si urata. Trebuie sa ai grija la ceea ce se intampla in jurul tau si de sanatate, bani si loc de munca.
 • Daca visezi un copil care plange este semn rau, este, poate, cea mai urata interpretare a unui vis in care apar lacrimi. Din pacate, acest vis prevesteste o boala, o pierdere mare, un necaz, o veste proasta, o durere care se poate abate fie asupra ta, fie asupra celor dragi.
 • Daca visezi ca plangi in mijlocul naturii, este semn ca noi orizonturi, noi parteneriate si propuneri vor veni spre tine. Daca nu ai o relatie stabila, este semn ca iti poti gasi pe cineva in viitorul apropiat.
 • Daca visezi ca plangi in interior, intr-o casa, in viata reala te poti astepta la o ascensiune profesionala. Poti avansa la locul de munca sau ti se poate oferi sansa unui alt job pe o functie inalta. Totodata, acest vis mai poate prevesti si incheierea unui contract avantajos financiar care iti poate aduce beneficii pentru mult timp.

Afla ce inseamna cand visezi bebelus!

Text: Madalina Manole