Ce inseamna daca visezi cifre si numere?

Cifrele, numerele, sunt simboluri exacte date de oameni cu rolul de a da valoare, de a incadra, de a masura spatii, cantitati, volume. Numerele sunt, cu alte cuvinte, simboluri la care ne raportam in activitatile si alegerile zilnice. Cifrele au puterea de a clasifica, de a diferentia, de a ingradi, de a minimiza sau de a valorifica tot ceea ce ne inconjoara. Varsta se masoara in numere, inaltimea, de asemenea, situatia financiara reprezinta un numar, corpul uman in sine are la baza un numar, totul in lume se raporteaza la o cifra. Atunci cand visezi un numar, inseamna ca esti o persoana foarte rationala care-si foloseste foarte mult logica in alegerile sale, un astfel de vis traducand informatii despre modul in care gandesti. Tine cont ca fiecare cifra, de la 0 la 9, are propria sa semnificatie si ca numerele mari se interpreteaza prin alaturarea semnificatiilor cifrelor componente.Iata ce inseamna daca visezi bani

Interpretarea visului in care apar numere si cifre

 • Cifra 0 care apare in vis denota ca esti o persoana lipsita de initiativa, statornica, nu-ti plac schimbarile si nu te poti acomoda cu noutatile care apar in viata ta. Un nou inceput, indiferent cat este de promitator, pentru tine este o adevarata catastrofa.
 • Cifra 1 spune despre tine ca esti un invingator si lupti din rasputeri sa iesi mereu pe primul loc. Esti tipul de persoana care alege un domeniu important in viata sa, fie cariera, fie familie, si face tot posibilul sa-l duca pe culmile succesului.
 • Cifra 2 este simbolul cuplului, al perechii, prin urmare, daca o visezi inseamna ca te afli in cautarea jumatatii tale. Esti o persoana care apreciaza echilibrul si ai nevoie de armonie in viata pentru a te simti in siguranta.
 • Cifra 3 reprezinta Divinitatea, iar persoana care o viseaza este considerata „aleasa”, este spirituala, intuitiva si in permanenta conectata la energii inalte. Te poti ghida in viata dupa semne si mesaje venite din alte sfere.
 • Cifra 4 aparuta in vis denota nevoia ta de stabilitate si echilibru. Esti o persoana care apreciaza simetria si prefera ca atunci cand aseaza ceva in balanta, aceasta sa ramana in linie dreapta. Daca ai visat aceasta cifra, ar trebui sa iei o pauza de la activitatile cotidiene si sa cauti sa reamenajezi anumite domenii din viata ta.
 • Cifra 5 traduce nevoia de evolutie prin cunoastere si explorare. Iti place aventura, esti o persoana curioasa si esti adepta experientelor noi.
 • Cifra 6 spune despre tine ca esti o conducatoare, o persoana care nu se poate lasa controlata si manipulata de altii. Iti plac extremele dar nu neaparat si riscurile, fiind adepta stabilitatii.
 • Cifra 7 aparuta in vis transmite ca ai ajuns la nivelul de maturitate si evolutie necesar. Este considerat un numar sfant, asemenea lui 3, iar impactul sau este unul benefic. Viata ta este in ordine si tu te bucuri de liniste si pace interioara.
 • Cifra 8 este reprezentarea infinitului, a puterii si a energiei. Daca iti apare in vis inseamna ca esti o persoana puternica, capabila, rezistenta la stres dar si ambitioasa si curajoasa.
 • Cifra 9 aparuta in vis atrage atentia ca esti o persoana foarte sentimentala care obisnuieste sa ia deciziile ascultandu-si mai mult inima si mai putin, sau deloc, ratiunea. Posibil ca in interiorul tau sa existe un conflict intre cele doua laturi, iar tu nu poti constientiza si nici controla castigatorul.
 • Cifra 10 denota echilibrul de care te bucuri in realitate. Esti o persoana cu picioarele bine ancorate in pamant care stie sa-si urmeze doar visele tangibile si care este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a se bucura de succesul indeplinirii acestora.
 • Cifra 11 sau, in general, numerele care se repeta, 22, 33, 44, sunt simboluri puternice in vis. Oamenii care au aceste numere in Codul Sufletului, conform numerologiei, sunt fiinte evoluate, conectate la energii inalte, care pot comunica cu Divinitatea. Sunt vizionari si oameni care au capacitati paranormale si detin puterea de a amprenta, daca nu chiar schimba, lumea.
 • Numarul 13, considerat in traditia populara numar cu ghinion, denota faptul ca nu ai incredere in tine, esti superstitioasa, ti-e frica de nou, te simti complexata si inferioara si ai tendinta de a te retrage intotdeauna din fata provocarilor.
 • Numarul 20, atunci cand apare in vis, spune despre tine ca esti o persoana plina de contraste si mergi dintr-o extrema in alta, insa, esti prietenoasa, iti place sa fii inconjurata de oameni si sa fii in mijlocul activitatilor noi.
 • Cifra 100 traduce statutul social si sitatia financiara buna de care te bucuri in viata reala. Esti o persoana cu multi prieteni careia ii place sa se implice in cat mai multe activitati, indiferent de complexitatea aceastora.
 • Daca visezi numere cu sot se crede ca este semn rau aducator de necazuri, vesti rele si situatii complicate si neplacute. De asemenea, in anumite interpretari onirice, cifrele pare spun despre tine ca esti o persoana implinita, te simti completa si traiesti in echilibru si armonie.
 • Daca in vis iti apar numere fara sot, pe langa semnificatia de baza a fiecarei cifre, este un sombol pozitiv, visul fiind prevestitor de bucurii, castiguri si vesti bune. Unele interpretari onirice sustin ca numerele impare denota complexe, frustrari, inhibitii, depresii, stari de anxietate si dorinta de izolare.
 • Daca visezi ca numeri inseamna ca in viata reala ai nevoie de ordine si disciplina, ai nevoie de situatii concrete si palpabile pentru a te simti in siguranta. Esti o persoana calculata careia ii place sa detina controlul asupra lucrurilor din jurul sau si care se bazeaza foarte mult in luarea deciziilor pe statistica. De asemenea, se poate sa te confrunti cu un dezechilibru intre domeniile importante din viata ta si visul sa reprezinte intocmai nevoia ta de a ajunge la un rezultat, la un „egal”.
 • Daca visezi ca faci calcule si rezultatele nu-ti ies cum trebuie, inseamna ca ai un dusman care se pregateste de o infruntare cu tine. Trebuie sa ai grija, caci acest semn nu este tocmai bun, iar tu nu vei iesi invingator.
 • Daca visezi ca numeri bani, cu atat mai mult cu cat sumele sunt mari, inseamna ca vei avea parte de castiguri financiare si noroc material.
 • Daca visezi ca numeri obiecte inseamna ca in realitate te simti complesita de responsabilitati si obligatii.
 • Daca visezi ca numeri aur inseamna ca in realitate te vei confrunta cu lipsuri financiare si vei fi in centrul unor barfe.
 • Daca visezi ca numeri oameni inseamna ca te vei bucura de pozitii inalte si onorabile.
 • Daca visezi un numar de telefon inseamna ca in realitate ai nevoie de comunicare, de ascultare si intelegere.

Iata care este semnificatia visului in care apare aur. Cick aici!

Pentru a descifra si alte simboluri din vis, click aici!

Sursa foto: google images

Text: Madalina Manole