Ce inseamna daca visezi un tren?

Trenul este un mijloc de transport, reprezinta posibilitatea deplasarii, a avansarii, ocazia unei calatorii sau aventuri, o noua destinatie, noi cunostinte, dar si oportunitatea de a comunica, caci, in general, trenurile transporta mai multe persoane decat orice alt vehicul. Visele in care apare trenul sunt pretioase si semnificative, lasa o amprenta puternica si marcanta asupra visatorului si nu trebuie ignorate. In plus, in subconstientul nostru trenul are numeroase semnificatii, gandindu-ne la expresiile pe care le folosim incluzandu-l: „am prins ultimul tren”, „inca imi astept trenul”, „am pierdut trenul”, „s-a dus trenul meu” sau „trenul opreste doar o singura data intr-o gara”. Visul in care apare un tren este considerat un vis bun, prevestitor de noi inceputuri si de noi oportunitati. Te indrepti catre o alta directie in viata sau, faptul ca trenul are un traseu prestabilit, poate fi o atentionare sa nu te abati de la drumul tau si sa te focusezi mai mult pe calea deja aleasa. In anumite interpretari onirice, trenul simbolizeaza primirea unei vesti bune, veste menita sa-ti schimbe traiectoria.Ce inseamna daca visezi incaltaminte

Interpretarea visului in care apare un tren

 • Daca visezi ca un tren intra in gara este semn ca ti se va ivi o oportunitate. Trenul, in acest caz, reprezinta speranta de mai bine si dorinta de a primi roadele muncii tale. Este semn ca visele tale se vor indeplini si vei fi rasplatita.
 • Daca visezi un tren care iese din gara inseamna ca ti se vor infatisa noi perspective benefice pentru tine, insa trebuie sa detii capacitatea necesara pentru a le manipula cum trebuie.
 • Daca visezi un tren care stationeaza in gara este semn ca te afli intr-o perioada de stagnare si nesiguranta. Este posibil sa fi pus punct unei relatii in desfasurare, atat de natura profesionala cat si personala, sa fi oprit un proiect sau sa fi fost obligata sa inchei un anume capitol din viata ta. Este bine ca, in urma acestui vis, sa incerci sa cauti noi solutii si rezolvari la problemele cu care te confrunti in prezent.
 • Daca visezi ca trenul se urneste greu din statie inseamna ca in viata reala nu esti pe deplin convinsa de alegerile facute si te detasezi greu de o situatie sau de o persoana din viata ta.
 • Daca visezi ca mergi cu trenul inseamna ca in viata reala s-a produs o schimbare majora de natura sa-ti traseze noi directii, iar tu vei avea nevoie de oamenii din jurul tau pentru a merge mai departe. Este un proces ce va dura un timp indelungat, deci inarmeaza-te cu rabdare. Pe de alta parte, calatoria cu trenul, poate prevesti primirea unei vesti de la distanta, posibil chiar o propunere de calatorie.
 • Daca visezi ca trenul merge cu viteza mare inseamna ca in realitate te simti sigur si stapan pe tine si nu ti-e teama de noile provocari aparute, sau care urmeaza sa apara, in viata ta. De asemenea, visul traduce si nevoia ta de a incheia mai repede o anume etapa din viata ta.
 • Daca visezi ca trenul merge incet inseamna ca in realitate te simti in siguranta, te simti protejata si ai rabdare cu schimbarile aparute in viata ta. Esti pregatita sa le acorzi timp si sa le faci fata.
 • Visul in care alergi dupa un tren denota lipsa ta de pregatire pentru noua etapa din viata la care esti supusa. Nu esti pregatita sa schimbi macazul si sa aduci modificari considerabile in viata ta.
 • Daca visezi ca trenul pleaca cu intarziere inseamna ca in viata reala iti faci griji pentru sanatatea unei rude si este posibil chiar sa primesti vesti legate de acest aspect.
 • Daca te visezi calatorind la vagonul restaurant inseamna ca in realitate ai o parere de rau cu privire la o ocazie ratata. Daca iei cina in tren este semn ca te confrunti cu dezamagiri si dorinte neimplinite in realitate.
 • Daca te visezi intr-o cuseta, este semn ca vei duce o lupta pentru a castiga o functie.
 • Daca visezi ca trenul in care te afli intra in tunel inseamna ca in realitate vei afla ca un anumit aspect din viata ta care parea perfect nu este nici pe departe atat de minunat cum credeai.
 • Daca vezi in visul tau un accident de tren este semn ca in realitate treci printr-un conflict cu un prieten.
 • Trenul care deraiaza simbolizeaza falimentul.
 • Trenul de marfa simbolizeaza problemele in afaceri
 • Daca vezi in vis un tren in flacari, inseamna ca in realitate iti este frica de noi perspective. Chiar daca ai temeri mari, nu inseamna ca acestea se vor materializa. Este doar o reactie normala a subconstientului.
 • Daca visezi ca tu conduci un tren inseamna ca in realitate esti genul de persoana careia ii place sa controleze mai mult decat este necesar vietile celorlalti.
 • Sina de tren arata ca in viata reala esti o persoana rigida, care nu se abate de la calea aleasa, stabila si disciplinata.
 • Daca te vezi mergand pe langa o sina de tren inseamna ca in realitate ti-ai terminat toate indatoririle si ai dus la bun sfarsit proiectele primite.
 • Daca visezi un obstacol pe sina de tren, inseamna ca si in viata reala te vei confrunta cu obstacole de natura sa-ti impiedice bunul mers al lucrurilor.
 • Biletul de tren este simbolul conditiilor pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a avansa, indiferent pe ce plan se produce aspectul.
 • Daca visezi ca iti cumperi un bilet de tren este semn ca iti doresti sa evadezi, sa scapi de griji si probleme, si sa te bucuri de o perioada de relaxare.

Iata ce inseamna daca visezi apa! Click aici!

Afla si alte simboluri din vis! Consulta Dictionarul de vise! Click aici!

Sursa foto: google images

Text: Madalina Manole